Speciaal voor juristen en advocaten: Legal Retreat Portugal 16 t/m 22 april 2023

Villa yogavakantie Portugal vooraanzicht laag

Alle tijd voor jezelf

Als jouw voornemen voor 2023 is om meer tijd voor jezelf te nemen, dan is deze retreat voor jou. Tijdens een ontspannen reis naar Portugal raak je in je flow. Je krijgt nieuwe energie en inspiratie, ook omdat je onderling met vakgenoten samen bent en daarin veel herkenning zult ervaren. Door de combinatie van yoga, meditatie, ademwerk en coaching is het een week van bezinning met aandacht voor body én mind.

Een interessant en afwisselend programma, oa met 8 uur NOvA-erkende intervisie

 

Samen met Bardoel Coaching

Het unieke retreat organiseren we samen met Loes Bardoel. Loes is voormalig advocaat en op dit moment coach, trainer, gespreksleider intervisie NOvA en docent Persoonlijk Leiderschap. Tijdens haar werk als jurist hadden de mentale uitdagingen die ze tegenkwam de nodige impact. Ze verdiepte zich in NLP en nu helpt ze andere juristen om zich energieker, fitter en meer in balans te voelen.

Compleet verzorgde week

De week is geheel verzorgd: je overnacht samen met de vijf andere deelnemers in een vrijstaande villa met grote tuin en zwembad. Dagelijks staan er drie maaltijden voor je klaar en tijdens de week krijg je een heerlijke ontspanningsmassage met olie. Ook gaan we de prachtige natuur in voor een stiltewandeling en de brede zandstranden van de Atlantische Oceaan liggen vlakbij zodat je daar ook kunt genieten van de rust. Laat alles uit je handen vallen en richt je op jezelf. Heerlijk ontspannen.

Meer informatie over het Legal Retreat?

Voor vragen, overleg of een boeking voor dit retreat voor juristen, kun je contact opnemen met Loes Bardoel. De sluitingsdatum voor aanmelding is 15 januari 2023, dus wacht niet te lang. Graag tot ziens in de Algarve!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial