Yogavakantie april 2020

Ontspannen de lente in

Is de lente ook jouw favoriete seizoen? Dan zit je eind april goed in het zuiden van Portugal. De natuur schittert in prachtige kleuren en een middagje op het strand is een echte traktatie. Kom van vrijdag 24 tot en met donderdag 30 april genieten van rust, yogalessen in de buitenlucht, een massage, een schitterende stiltewandeling, een heerlijk zoutbad en gezond eten.  

Op dit moment zijn er nog 2 plaatsen vrij voor deze yogavakantie

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen bij het zwembad, de omgeving verkennen of een rustige yogales bijwonen.

De rest van de week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden zonder vlees voor je klaar. Zowel in de ochtend als in de namiddag is er een yogales en gaan we twee keer met elkaar de natuur in. Voor een stiltewandeling en een weldadig zoutbad. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage. Als je wilt, kun je daarna nog een extra massage boeken. Ook staan er twee avonden een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je compleet relaxed naar huis.

Kleinschalig en met vertrekgarantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie. Ook willen we dat je vakantie zeker doorgaat. Dankzij onze vertrekgarantie geldt er geen minimaal aantal deelnemers.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 750,- exclusief vliegticket naar Faro. Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.

—————————————————–

De luchthavenstranfers zijn onderdeel van het pakket. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek rijden wij twee keer voor een transfer naar de luchthaven in Faro.

De eerste transfer van Faro naar de villa op 24 april vertrekt vanaf de luchthaven om 11.30 uur lokale tijd en de tweede om 13.30 uur. Op 30 april is er sowieso een transfer naar luchthaven voor de vlucht om 19.10 uur naar Eindhoven (Transavia). Wil je kiezen voor een andere vlucht? Informeer even naar de tijden voor de tweede transer op 30 april.

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje, bel of app even, dan hoor je snel van ons!

Yogavakantie boeken 24 t/m 30 april 2020

Welke beschikbare kamer heeft je voorkeur?

Algemene voorwaarden

Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een mailtje van ons met daarin de bevestiging en aanvullende informatie, zoals over de luchthaventransfers. Check voor de zekerheid even of onze mail niet in je map met ongewenste mail is terechtgekomen. Heb je eerder vragen? Bel of mail ons gerust!