Yogavakantie april 2021

Ontspannen de lente in

Is de lente ook jouw favoriete seizoen? Dan zit je in april goed in het zuiden van Portugal. De natuur schittert in prachtige kleuren en een middagje op het strand is een echte traktatie. Kom van zondag 18 tot en met zaterdag 24 april genieten van rust, yogalessen in de buitenlucht, een ontspanningsmassage, een schitterende stiltewandeling en gezond eten.  

Deze yogavakantie is al volgeboekt. Voor de yogavakantie van december en maart zijn nog wel plaatsen vrij!

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek zijn er twee transfers. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen bij het zwembad, de omgeving verkennen of een yogales bijwonen.

De rest van de week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden zonder vlees voor je klaar. Zowel in de ochtend als in de namiddag is er een yogales en gaan we met elkaar de natuur in. Voor een stiltewandeling door de heuvelachtige achterlanden. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage. Als je wilt, kun je daarna nog een extra massage boeken. Ook staan er twee avonden een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je compleet relaxed naar huis.

Kleinschalig en met vertrekgarantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie. Ook willen we dat je vakantie zeker doorgaat. Dankzij onze vertrekgarantie geldt er geen minimaal aantal deelnemers.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 775,- exclusief je vliegticket naar Faro. Dat is de prijs voor een verblijf in een dubbelkamer met gedeelde badkamer. Wil je liever alleen op een kamer slapen? Voor de eenpersoonskamer betaal je een toeslag van € 125,- per persoon per week. Ook is de Deluxe-kamer ensuite beschikbaar. Dat is een royale kamer met een dubbelbed en een eigen badkamer met douche en toilet. Kom je met z’n tweeën, dan betaal je allebei een toeslag van € 60,- per persoon per week. Je kunt deze kamer ook als eenpersoonskamer boeken, dan bedraagt de totale toeslag € 185,- per week. 

Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.

Luchthaventransfers

De luchthaventransfers zijn onderdeel van het pakket dat we aanbieden. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek rijden wij twee keer voor een transfer naar de luchthaven in Faro.

De tijden van de transfers zijn nog niet bekend. Wil je deze yogaweek boeken, neem dan even contact op over de transfertijden. We baseren de tijden op het vluchtschema van de eerste 2 gasten(koppels). Voor vluchten die eerder op Faro aankomen dan 9.00 uur ‘s morgens of eerder vertrekken vanaf Faro dan 9.00 uur ‘s morgens geldt nog steeds een luchthaventransfer, alleen rekenen wij een toeslag van € 17,50 per reis per persoon. Mochten deze tijden niet aansluiten, dan kun je altijd wachten op Faro-strand, dat ligt dichtbij de luchthaven en is goed bereikbaar met de bus. Ook bestaat de mogelijkheid om op eigen gelegenheid met de trein van Faro naar Vila Nova de Cacela te reizen of viceversa. We komen je dan ophalen op het treinstation of brengen je daar naartoe. Tenslotte kun je nog een extra transfer aanvragen. We vragen hiervoor een vergoeding van € 35,- per reis.

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje, bel of app even, dan hoor je snel van ons!

Yogavakantie april boeken

Wil je deze yogavakantie bijwonen? Dan vragen we je om onderstaand boekingsformulier in te vullen. Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een mailtje van ons met daarin de bevestiging en aanvullende informatie, onder andere over de luchthaventransfers en de aanbetaling. Check voor de zekerheid even of onze mail niet in je map met ongewenste mail is terechtgekomen. Heb je eerder vragen? Bel of mail ons gerust!

Yogavakantie 18 t/m 24 april 2021

Welke beschikbare kamer wil je boeken?

Algemene voorwaarden

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial