fbpx

Yogaweek kerstspecial
22 t/m 28 december 2019

Het einde van het jaar is een mooi moment om je rust te pakken. Hoe voel je je, wat kun je afsluiten en wat vraagt je aandacht in het nieuwe jaar? Maar ook een periode die extreem druk en overweldigend kan zijn.  Tenminste, als je in Nederland blijft. Daarom deze kerstspecial in Portugal! 

Kom van zondag 22 tot en met zaterdag 28 december genieten van rust, een fijn winterzonnetje, ontspannen yogalessen, stiltewandelingen door het binnenland en langs het strand, gezond eten, massage en een bezoek aan de prachtige stad Sevilla …

Het programma

Voor deze week hebben we een gevarieerd en ontspannen programma samengesteld. Maar we zijn flexibel, dus als het weer of andere omstandigheden erom vragen, kan het zijn dat we een keer wat moeten aanpassen. De ontspanningsmassage die iedereen krijgt, plannen we bij aankomst in. Natuurlijk ben je vrij om een yogales, activiteit of maaltijd over te slaan als je dat wilt. Het belangrijkste is dat jij tot rust komt en een fijne week hebt.

De prijs voor deze kerstspecial is € 850,- per persoon. Dat is inclusief het hele programma, dus ook de luchthaventransfers zijn verzorgd en je kunt de hele week een fiets gebruiken om bijvoorbeeld naar het strand te fietsen.

* Dag 1 Aankomstdag
We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de villa. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar. Het maakt niet uit hoe laat je deze dag aankomt, dat kan voor alle deelnemers anders zijn. Na een korte rondleiding hangt het van de aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt. Lekker relaxen in de tuin, met een boekje in de hangmat of een kijkje nemen op het strand van Manta Rota. Als je er al op tijd bent, kun je om 14.00 uur lunchen en om 17.00 uur de eerste yogales bijwonen. Rond 19.30 uur staat het diner klaar.

* Dag 2
Rustig wakker worden met een ontbijtje om 9.00 uur.  Bij mooi weer rijden we tegen het middaguur naar het strand om daar de yogamatten uit te rollen in het zand. Bij thuiskomst staat er een lekkere lunch klaar en daarna heb je alle tijd voor jezelf. Aan het einde van de middag is er nog een yogales en rond 19.30 uur gaan we eten. Dit keer serveert onze Portugese buurvrouw haar heerlijke visschotel.

* Dag 3 
Vandaag starten we de dag rond 8.30 uur met thee en vers fruit. Daarna stappen we op de yogamat. Als de zon schijnt, ontbijten we vervolgens op het terras. Rond 11.30 uur gaan we wandelen in stilte op het nabijgelegen zandstrand waar het Ria Formosa natuurpark begint. Bij thuiskomst staat er een heerlijke lunch op ons te wachten. ‘s Middags heb je vrije tijd en na het avondeten sluiten we de dag af met een ontspannen Yoga Nidra sessie.

* Dag 4 (1e Kerstdag)
Na een kop thee en vers fruit begint de yoga om 9.30 uur. Rond 11.30 uur kun je aanschuiven voor een feestelijke kerstbrunch.  Met meer dan genoeg energie vertrekken we in de middag naar het binnenland voor een prachtige stiltewandeling. Die stilte kun je meenemen de yogales in die rond 18.00 uur op het programma staat. Naderhand is er nog een lichte maaltijd met op de achtergrond het geluid van de knisperende houtkachel.

* Dag 5
Rond 8.30 uur dekken we de tafel voor een licht ontbijtje. Voordat we ons klaar gaan maken voor vertrek naar de bruisende stad Sevilla, is er nog een rustige yoga- en meditatieles om 10.00 uur. Na de lunch stappen we op tijd in de auto richting Spanje, want het is een uur later zodra we de grens oversteken. Naar verwachting komen we rond 14.00 uur (lokale tijd) aan in het stadscentrum van Sevilla.  Je hebt alle tijd om op je gemak de sfeervolle pleinen en steegjes te ontdekken. In de avond kun je op eigen gelegenheid een hapje eten.  Tip: smul van heerlijke tapas  op een van de leuke terrasjes. Zodra het donker wordt, verandert de stad in deze tijd van het jaar in een sprookje. Maar liefst 80 straten zijn versiert met mooie verlichting!

* Dag 6
Een ontspannen dag vandaag! Eerst om 9.00 uur een kopje thee met vers fruit, daarna een fijne yogales om de dag fris te beginnen. Uiteraard zorgen we ook deze dag voor een ontbijt en een lunch. Aan het einde van de middag is er een extra lange yogales, inclusief een Yoga Nidra Sessie. Daarna kun je de rest van de avond doen waar je zin in hebt, je hoeft alleen nog maar van een smaakvol diner te genieten.

* Dag 7 Vertrekdag
Aan alles komt een eind … Op de laatste dag van deze yogavakantie, hangt het van de vertrektijd af wat je nog kunt doen. In ieder geval is er voor iedereen een ontbijtje, ongeacht de tijd dat je afscheid neemt. Vlieg je ‘s middags of ‘s avonds terug vanaf Faro, dan kun je totdat de taxi vertrekt naar het vliegveld bij de villa blijven en een fiets gebruiken. Rond 10.00 uur ‘s morgens is er nog een laatste yogales.

Kleinschalig en met vertrekgarantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Tijdens de kerstspecial verwelkomen wij daarom maar 6 deelnemers. Ook willen we niemand teleurstellen. Dankzij onze vertrekgarantie hoeft dat ook niet, want er geldt geen minimaal aantal deelnemers. Je yogavakantie gaat dus zeker door in deze villa.

De kosten

Het tarief voor deze compleet verzorgde kerstspecial bedraagt € 850,- per persoon. Hiervoor overnacht je zes nachten in de villa en zijn de maaltijden, drankjes, alle yogalessen, twee stiltewandelingen en het uitstapje naar Sevilla inbegrepen. Ook de luchthaventransfers van en naar Faro verzorgen wij, net als de ontspanningsmassage en een fiets die je de hele week kunt gebruiken.

De prijs is exclusief het vliegticket naar Faro en een maaltijd in Sevilla. Wil je een kamer voor jezelf? Dat kan. Daar betaal je € 100,- extra voor per persoon per week. Dit zijn de algemene voorwaarden waarin je leest hoe het onder andere werkt met annuleren.

Om je aan te melden voor deze yogavakantie, willen we je vragen om onderstaand boekingsformulier in te vullen. Alvast bedankt en leuk dat je erbij bent!

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?
Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje, bel of app even, dan hoor je snel van ons! Ook kun je de beoordelingen van onze gasten bekijken. 

Yogavakantie Kerstspecial boeken 22 t/m 28 december 2019

Welke beschikbare kamer heeft je voorkeur?

Algemene voorwaarden

Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een mailtje van ons met daarin de bevestiging en aanvullende informatie, onder andere over de luchthaventransfers. Check voor de zekerheid even of onze mail niet in je map met ongewenste mail is terechtgekomen. Heb je eerder vragen? Bel of mail ons gerust!