Yogavakantie 8 t/m 14 oktober 2020

Heerlijk nazomeren!

Kun je geen genoeg krijgen van de zomer? Als het in oktober echt Nederlands weer wordt, is de zomer in de Algarve nog niet voorbij. In het najaar organiseren we een yogavakantie van donderdag 8 tot en met woensdag 14 oktober. Kom je ook genieten van rust, lekker eten, dagelijks yoga-en meditatielessen en een prachtige natuur? Voel je welkom!

Deze yogavakantie is al volgeboekt. Stuur ons een mailtje als je op de wachtlijst wilt komen staan of kom een week eerder van 26 september t/m 2 oktober

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Die transfer vindt 2 keer per dag plaats, zowel op de dag van aankomst als op de dag van vertrek. Het is ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen bij het zwembad, de omgeving verkennen of een rustige yogales bijwonen in de sfeervolle tuin.

De rest van de week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden voor je klaar zonder vlees maar met vis. Je kunt zowel in de ochtend als de namiddag een yogales volgen en gaan we met elkaar de natuur in voor een stiltewandeling door het binnenland. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage en bezoeken we met elkaar de prachtige stad Tavira. Twee avonden staat er een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je stralend en vol nieuwe inzichten weer naar huis!

Kleinschalig en met vertrekgarantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie. Ook willen we dat je vakantie zeker doorgaat. Dankzij de vertrekgarantie geldt er geen minimaal aantal deelnemers.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 750,- exclusief vliegticket naar Faro, de rest is verzorgd. Wil je een eenpersoonskamer? Dat kan op basis van beschikbaarheid en daar betaal je € 100,- extra voor per week per persoon. Ook hebben we een Deluxe Ensuite kamer. Dat is een royale kamer met een dubbelbed en een eigen badkamer met douche en toilet. Kom je met z’n tweeën, dan betaal je allebei een toeslag van € 60,- per persoon per week. Je kunt deze kamer ook als eenpersoonskamer boeken, dan bedraagt de totale toeslag € 160,- per week. Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.

————————————————

Luchthaventransfers

De luchthavenstranfers zijn onderdeel van het pakket dat wij aanbieden. Zowel op de dag van aankomst als op de dag van vertrek rijden wij twee keer voor een transfer naar de luchthaven in Faro.

De eerste transfer van Faro naar de villa op 8 oktober vertrekt vanaf de luchthaven om 8.45 uur lokale tijd. Binnenkort is de tijd van de tweede transfer op 8 oktober bekend. Op 14 oktober is er een transfer naar de luchthaven voor de vroege vlucht van Ryanair (vertrek 04.00 uur bij de villa + toeslag € 17.50 per persoon) en voor de avondvluchten vanaf Faro  met Transavia (rond 16.00 uur vertrek bij de villa). Wil je kiezen voor een andere terugvlucht? Er is ook altijd een mogelijkheid om op eigen gelegenheid met de trein van Faro naar Vila Nova de Cacela te reizen. We komen je dan op het treinstation ophalen of we brengen je daar naartoe. 

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact op. Bel, stuur een mailtje of app even, dan hoor je snel van ons! Of lees de beoordelingen van onze gasten!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial