Yogavakantie 8 t/m 14 oktober 2020

Heerlijk nazomeren!

Kun je geen genoeg krijgen van de zomer? Als het in oktober echt Nederlands weer wordt, is de zomer in de Algarve nog niet voorbij. In het najaar organiseren we een yogavakantie van donderdag 8 tot en met woensdag 14 oktober.  Kom je ook genieten van rust, lekker eten, dagelijks yoga en meditatielessen en een prachtige natuur? Voel je welkom!

Er zijn voor deze yogaweek nog 5 plaatsen vrij

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen bij het zwembad, de omgeving verkennen of een rustige yogales bijwonen in de sfeervolle tuin.

De rest van de week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden voor je klaar zonder vlees maar met vis. Je kunt zowel in de ochtend als de namiddag een yogales volgen en gaan we met elkaar de natuur in voor een stiltewandeling door het binnenland. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage en staat er een uitstapje naar een leuk dorpje in de buurt gepland. Twee avonden staat er een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je stralend en vol inzichten terug naar huis!

Kleinschalig en met vertrekgarantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie. Ook willen we dat je vakantie zeker doorgaat. Dankzij de vertrekgarantie geldt er geen minimaal aantal deelnemers.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 750,- exclusief vliegticket naar Faro, de rest is verzorgd. Wil je een eenpersoonskamer? Dat kan op basis van beschikbaarheid en daar betaal je € 100,- extra voor per week per persoon. Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.

————————————————————

De luchthavenstranfers zijn onderdeel van het pakket dat wij aanbieden. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek rijden wij twee keer voor een transfer naar de luchthaven in Faro en proberen de transfers zoveel mogelijk te combineren.

De eerste transfer van Faro naar de villa op 8 oktober vertrekt vanaf de luchthaven om 8.45 uur lokale tijd. Op 14 oktober is er sowieso een transfer naar luchthaven voor de avondvluchten vanaf Faro.  Wil je kiezen voor een andere vlucht? Informeer even naar de tijden voor de tweede transer op 8 en 14 oktober.

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact op. Bel, stuur een mailtje of app even, dan hoor je snel van ons! Of lees de beoordelingen van onze gasten!

Yogavakantie boeken 8 t/m 14 oktober 2020

Om je aan te melden voor deze yogavakantie, willen we je vragen om onderstaand boekingsformulier in te vullen. Alvast bedankt en leuk dat je erbij bent!

Yogavakantie 8 t/m 14 oktober 2020

Welke beschikbare kamer heeft je voorkeur?

Algemene voorwaarden

Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een mailtje van ons met daarin de bevestiging en aanvullende informatie, onder andere over de luchthaventransfers. Check voor de zekerheid even of onze mail niet in je map met ongewenste mail is terechtgekomen. Heb je eerder vragen? Bel of mail ons gerust!