Yogavakantie 20 t/m 26 juni 2020

Zomerse ontspanning dicht bij zee!

In juni is de zomer al gestart in de Algarve. Van zaterdag 20 t/m vrijdag 26 juni kun je bij ons genieten van een compleet verzorgde week met verblijf in een mooie vrijstaande villa. Met onder andere twee keer per dag yogales, een ontspanningsmassage, alle maaltijden & drankjes en nog veel meer. 

Deze yogaweek is helaas geannuleerd vanwege de reisbeperkingen. Vanaf september 2020 starten we weer met de volgende yogavakanties. Stuur ons een mailtje als je graag op de reserverlijst wilt komen

Alles is geregeld

De hele week is verzorgd vanaf het moment dat je aankomt in Portugal. Buiten in de tuin yogalessen volgen, gezond eten, genieten in de mooie natuur of bijkomen aan de rand van het zwembad. Kortom, doen waar je zin in hebt! We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt doen; lekker relaxen, de omgeving verkennen of gelijk een yogales bijwonen.

De rest van de week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden zonder vlees maar met vis voor je klaar. In de ochtend en in de namiddag kun je een yogales volgen en tijdens de week gaan we twee keer met elkaar de natuur in. Voor een stiltewandeling en een weldadig zoutbad. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage. Als je wilt, kun je daarna nog een extra massage boeken. Twee avonden staat er een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je helemaal opgeladen en uitgerust weer naar huis.

Kleinschalig en met vertrekgarantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij maximaal zes deelnemers per yogavakantie. Ook willen we dat je vakantie zeker doorgaat. Dankzij onze vertrekgarantie geldt er geen minimaal aantal deelnemers.

De kosten voor deze compleet verzorgde week bedragen € 825,- exclusief vliegticket naar Faro. Dit zijn de algemene voorwaarden waarin je leest hoe het onder andere werkt met annuleren.

———————————-

De luchthaventranfers zijn onderdeel van het pakket dat wij aanbieden. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek rijden wij twee keer voor een transfer naar de luchthaven in Faro.

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje, bel of app even, dan hoor je snel van ons! Of lees de beoordelingen van onze gasten.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial