2e editie Yoga- en Vitaliteitsvakantie Portugal

11 t/m 17 juni 2023: Samen met yogadocente en coach Carina

Zwembad yogavakantie
strandyoga Portugal yogavakantie
Yogavakantie Villa Eden tuin

Kies deze zomer helemaal voor jezelf en kom van zondag 11 t/m zaterdag 17  juni 2023 naar het prachtige zuiden van Portugal. In deze week vindt de Z.I.J.N. Vitaliteits & Yogavakantie weer plaats, een unieke samenwerking met yogadocente en vitaliteitscoach Carina Claassen. Naast dagelijkse yogalessen in de buitenlucht van twee verschillende yogadocentes is er een aanvullend programma dat bestaat uit vier trainingen op het gebied van persoonlijke groei. Elke dag is er een ander thema waarmee je aan de slag gaat. Inspirerend, concreet, verhelderend en uitdagend! En verder is het natuurlijk jouw vakantie, waar je geniet van de zon, gezond en lekker eten, mooie wandelingen, een massage en ook een gezellig uitstapje naar de leuke stad Tavira.

Extra zekerheid: je boekt nu met flexibele omboek- of annuleringsvoorwaarden ivm de Covid-19 situatie. Als de maatregelen die Portugal neemt ervoor zorgen dat de yogavakantie niet door kan gaan, mag je 1x omboeken of je reis annuleren. Je betaalt dan alleen omboekingskosten a € 14,50 per boeking. Als het reisadvies voor de Algarve, dat de Nederlandse overheid uitgeeft, 1 week voor vertrek op oranje staat of als er op dat moment een quarantaine geldt voor reizigers uit Nederland, dan zal de yogavakantie ook niet doorgaan. Ook dan kun je omboeken of annuleren met betaling van de € 14,50 boekingskosten. 

Deze yogavakanties gaat door bij minimaal 5 gasten.  

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker in de tuin zitten, de omgeving verkennen en daarna de eerste yogales bijwonen.

De hele week is compleet verzorgd. Er staan er dagelijks drie gezonde maaltijden voor je klaar, zonder vlees en af en toe met vis. Ook kun je de hele dag thee en water pakken. Zowel in de ochtend als de namiddag geeft Anouk of Carina een yogales en gaan we met elkaar de natuur in voor een stiltewandeling. Twee avonden is er een Yoga Nidra sessie voor diepe ontspanning. Tijdens deze reis krijg je ook een ontspanningsmassage met olie en er staat een uitje naar Tavira gepland. Aan het einde van de week ga je energiek en met een leeg hoofd naar huis.

Programma en uitleg vitaliteitstraining

We hebben een afwisselend en interessant programma samengesteld. Ook geven we graag wat extra uitleg over de 4 vitaliteitstrainingen, die je in dit bestandje kunt lezen.
En bekijk het complete programma van dag tot dag 

Kleinschalige yogavakantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zeven deelnemers per yogavakantie en bij vijf deelnemers kan de yogavakantie doorgaan. Ook is ons kleine, lieve hondje Bodhi aanwezig in de villa. Het grootste deel van de tijd zit ‘ie lekker buiten. Hij is dol op wandelen en spelen, dus wie dat leuk vindt kan lekker met hem op pad. Bodhi komt af en toe in de woonkamer maar niet op de slaapkamers of in de keuken.

Boeken en tarieven

Voor deze Vitaliteits- en Yogavakantie bedraagt het complete tarief € 1399,- per persoon.  Dat is de prijs voor een verblijf in een dubbelkamer met 2 aparte bedden en een gedeelde badkamer op de gang. Wil je liever een ander type kamer? Dan zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Gedeelde kamer met 2 eenpersoonsbedden en eigen badkamer op de kamer = (toeslag € 75,- per persoon per week)
  • Gedeelde kamer Ensuite Deluxe met 1 dubbelbed van 1.40 mtr (toeslag € 100,- per persoon per week) Ideaal voor stellen!
  • Eenpersoonskamer met gedeelde badkamer op de gang (toeslag € 185,- per persoon per week)
  • Eenpersoonskamer Ensuite met eigen badkamer op de kamer (toeslag € 250,- per persoon per week) = AL BEZET
  • Eenpersoonskamer Ensuite Deluxe met eigen badkamer en balkon op een royale kamer (toeslag € 285,- per persoon per week)

Deze prijzen zijn inclusief:

– 6 overnachtingen in een vrijstaande luxe villa met zwembad en grote tuin

– Alle yogalessen (Hatha, Yin en Yoga Nidra) van 2 verschillende gediplomeerde yogadocenten

– De 4  ZIJN trainingen van Carina inclusief werkboek

– Alle maaltijden & drankjes in de villa (ook een rood of wit wijntje bij het diner voor de liefhebber)

– De luchthaventransfers van en naar Faro op de aangegeven tijden

– Stiltewandeling door de natuur

– Uitstapje naar het schitterende stadje Tavira (lunch op eigen gelegenheid en kosten)

– Ontspanningsmassage

Deze prijzen zijn exclusief:

– Vliegticket naar Faro en vv

– Boekingsbijdrage € 14,50 voor verplichte garantiestelling STO Garant

– Toeristenbelasting € 8,- per persoon per week (betaling contant ter plaatse)

– Reis- en annuleringsverzekering

– Lunch op eigen gelegenheid tijdens uitstapje Tavira

– Kosten openbaar vervoer of een taxi als je niet kiest voor onze luchthaventransfers

Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.
Belangrijk: omdat we voor deze yogareis samenwerken met Carina, wijken de voorwaarden op sommige onderwerpen af van onze reguliere voorwaarden. Zo betaal je de (aan)betaling deels aan Alegria Yogavakanties en deels aan Yoga aan Carina. 

Luchthaventransfers

De luchthaventransfers zijn onderdeel van het pakket. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek rijden wij voor een transfer naar de luchthaven in Faro.

Transfer op zondag 11 juni: 11.00 uur (Portugese tijd) vanaf luchthaven Faro naar de locatie

Transfer op zaterdag 17 juni : 12.00 uur vanaf de locatie naar luchthaven Faro. Heb je een latere vlucht op zaterdag, dan kunnen we je ook bij Faro-strand of in Faro-centrum afzetten. Beide zijn leukere locaties om te wachten dan het vliegveld 😉

Tip: kijk ook eens voor vluchten met vertrek vanaf Duitsland als je in het oosten van Nederland woont (Dusseldorf Weeze met Ryanair) of als je in het zuiden van Nederland woont of in België, vanaf België (Brussel Charleroi met Ryanair)

Mochten deze tijden niet aansluiten op de vluchten van je voorkeur, dan zijn er meerdere mogelijkheden:

* Je kunt wachten op Faro-strand, dat ligt dichtbij de luchthaven en is goed bereikbaar met de bus. Daar zijn verschillende barretjes en strandtenten en je kunt er mooi wandelen. Op de luchthaven zijn bagage-kluizen die je kunt huren.

* Je reist op zondag 11 juni op eigen gelegenheid met het openbaar vervoer van Faro naar Vila Nova de Cacela. Vanaf de luchthaven pak je de bus die je in ongeveeer 20 minuten in het centrum van Faro afzet. Daar gaat de trein die je in een uurtje naar vila Nova de Cacela brengt. We komen je dan ophalen op het treinstation dat op 6 kilometer van de locatie ligt.

* Je komt een dag eerder aan in Faro en boekt daar een accommodatie. Zowel in de stad als op Faro-strand zijn leuke hotels en b&b’s te vinden. Op zondag 11 juni kom je dan naar het vliegveld om mee te rijden met de transfer die om 11.00 uur Portugese tijd vertrekt.

* Je kunt op de heenweg een taxi nemen naar de locatie. De kosten daarvoor zijn nu ongeveer € 80,- per reis vanwege de stijging van de brandstofprijzen. We kunnen je daarbij helpen en onze vaste taxichauffeur tzt contacten. Ook als je op zaterdag 17 juni een taxi wilt nemen naar het vliegveld, bijvoorbeeld omdat je een hele vroeg vlucht hebt, zijn dat ook de kosten.

Je kunt op zaterdag 17 juni ook meerijden naar de luchthaven in Faro als je naderhand nog een paar dagen in Portugal wilt blijven of als je kiest voor een terugvlucht op zondag 18 juni.

Over Carina

Deze speciale reis organiseren we samen met Yoga bij Carina. Dat betekent dat je van zowel Carina als Anouk yogalessen krijgt. Daarnaast geeft Carina de vier ZIJN trainingen die je gaan helpen om gezonde keuzes te maken, je vitaliteit te vergroten en stress structureel te verminderen. Wil je meer weten of Carina en haar trainingen? Neem dan een kijkje op haar site.

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant
Belangrijk om te weten: de betaling voor de vitaliteitstraining a € 350,- aan Carina is apart en valt binnen de STO-Garant regeling van Carina.

Garantiestelling yogavakanties

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?
Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje, bel of app even, dan hoor je snel van ons! Ook kun je de beoordelingen van de gasten van de Yoga- en Vitaliteitsvakantie van 2022 bekijken. 

Boekingsformulier Yoga- en Vitaliteitsvakantie 11 t/m 17 juni 2023

Welke beschikbare kamer wil je boeken?

Belangrijk

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial