ZIJN Vitaliteits-Yogavakantie in Portugal

 

Een heerlijke reis naar de zonnige Algarve
Samen met yogadocente en coach Carina van 12 t/m 18 juni 2022

Kies deze zomer helemaal voor jezelf en kom van zondag 12 t/m zaterdag 18 juni naar het prachtige zuiden van Portugal. In deze week vindt de Z.I.J.N. Vitaliteits & Yogavakantie plaats, een unieke samenwerking met yogadocente en vitaliteitscoach Carina Claassen. Naast dagelijkse yogalessen in de buitenlucht van twee verschillende yogadocentes is er een aanvullend programma dat bestaat uit vier trainingen op het gebied van persoonlijke groei. Elke dag is er een ander thema waarmee je aan de slag gaat. Concreet, inspirerend, verhelderend en uitdagend! En verder is het natuurlijk ook jouw vakantie, waar je geniet van de zon, gezond en lekker eten, mooie wandelingen, een massage en een gezellig uitstapje naar Tavira.

Deze yogavakantie is al volgeboekt. Je bent ook van harte welkom tijdens de yogavakantie in september of oktober. Wil je graag op de wachtlijst voor de week in juni, stuur ons dan een berichtje. Dankjewel!

Extra zekerheid: je boekt nu met flexibele omboek- of annuleringsvoorwaarden ivm de Covid-19 situatie. Als de maatregelen die Portugal neemt ervoor zorgen dat de yogavakantie niet door kan gaan, mag je 1x omboeken of je reis annuleren. Je betaalt dan alleen omboekingskosten a € 14,50 per boeking. Als het reisadvies voor de Algarve, dat de Nederlandse overheid uitgeeft, 1 week voor vertrek op oranje staat of als er op dat moment een quarantaine geldt voor reizigers uit Nederland, dan zal de yogavakantie ook niet doorgaan. Ook dan kun je omboeken of annuleren met betaling van de € 14,50 boekingskosten. 

Deze yogavakanties gaat door bij minimaal 5 gasten. Inmiddels zijn er 7 deelnemers en dus kan deze yogavakantie ook doorgaan! 

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker in de tuin zitten, de omgeving verkennen of de eerste yogales bijwonen.

De hele week is compleet verzorgd. Er staan er dagelijks drie gezonde maaltijden voor je klaar, zonder vlees en af en toe met vis. Ook kun je de hele dag thee en water pakken. Zowel in de ochtend als de namiddag geeft Anouk of Carina een yogales en gaan we met elkaar de natuur in voor een stiltewandeling. Twee avonden is er een Yoga Nidra sessie voor diepe ontspanning. Tijdens deze reis krijg je ook een ontspanningsmassage met olie en er staat een uitje naar Tavira gepland. Aan het einde van de week ga je energiek en met een leeg hoofd naar huis.

Bekijk het complete programma van dag tot dag!

Kleinschalige yogavakantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zeven deelnemers per yogavakantie en bij vijf deelnemers kan de yogavakantie doorgaan. Ook is ons kleine, lieve hondje Bodhi aanwezig in de villa. Het grootste deel van de tijd zit ‘ie lekker buiten in zijn eigen ruimte. Hij is dol op wandelen en spelen, dus wie dat leuk vindt kan lekker met hem op pad. Bodhi komt af en toe in de woonkamer maar niet op de slaapkamers of in de keuken.

Boeken en tarieven

Voor deze Vitaliteits- en Yogavakantie bedraagt het complete tarief € 1.250,- per persoon.  Dat is de prijs voor een verblijf in een dubbelkamer met 2 aparte bedden en een gedeelde badkamer op de gang. Wil je liever een ander type kamer? Dan zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Voor een eenpersoonskamer betaal je € 1.375,- per persoon per week. Je deelt dan een badkamer op de gang (al volgeboekt)
  • Voor een Deluxe-kamer Ensuite betaal je € 1.450,- per persoon per week. Je hebt deze ruime kamer met dubbelbed en eigen badkamer met douche en toilet dan voor jezelf (al volgeboekt)
  • Je deelt met iemand anders de Deluxe-kamer Ensuite. Samen deel je dan het dubbelbed en de eigen badkamer met douche en toilet. De prijs hiervoor is € 1.325,- per persoon per week. Ideaal voor stellen! (al volgeboekt)

Deze prijzen zijn inclusief:

– 6 overnachtingen in een vrijstaande Portugese villa

– Alle yogalessen (Hatha, Yin en Yoga Nidra) van 2 verschillende gediplomeerde yogadocenten

– De 4  ZIJN trainingen

– Alle maaltijden & drankjes in de villa (ook een wijntje bij het diner voor de liefhebber)

– De luchthaventransfers op de aangegeven tijden

– Stiltewandeling door de natuur

– Uitstapje naar het schitterende stadje Tavira (lunch op eigen gelegenheid en kosten)

– Ontspanningsmassage

Deze prijzen zijn exclusief:

– Vliegticket naar Faro en vv

– Boekingsbijdrage € 14,50 voor verplichte garantiestelling STO Garant

– Toeristenbelasting € 6,- per persoon per week (betaling contant ter plaatse)

– Corona-test voor de heen- en de terugweg ALLEEN als je niet volledig gevaccineerd bent of geen geldig herstelbewijs hebt.

– Reis- en annuleringsverzekering (check de voorwaarden rondom Corona)

– Lunch op eigen gelegenheid tijdens uitstapje Tavira

– Optioneel: een fiets voor € 10,- per week om naar het strand (4 km) of het dorpje (2,5 kilometer) te fietsen.

– Kosten openbaar vervoer of een taxi als je niet kiest voor onze luchthaventransfers

Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.
Belangrijk: omdat we voor deze yogareis samenwerken met Carina, wijken de voorwaarden op sommige onderwerpen af van onze reguliere voorwaarden. Zo betaal je de (aan)betaling deels aan Alegria Yogavakanties en deels aan Yoga aan Carina. 

Luchthaventransfers

De luchthaventransfers zijn onderdeel van het pakket. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek rijden wij voor een transfer naar de luchthaven in Faro.

Transfer op zondag 12 juni: 13.15 uur (Portugese tijd) vanaf luchthaven Faro naar de locatie

Transfer op zaterdag 18 juni : 12 uur vanaf de locatie naar luchthaven Faro. Heb je een latere vlucht en wil je in plaats van de transfer een taxi nemen, dan ben je tot 13.30 uur welkom op de locatie.

Mochten deze tijden niet aansluiten op de vluchten van je voorkeur, dan zijn er meerdere mogelijkheden:

* Je kunt wachten op Faro-strand, dat ligt dichtbij de luchthaven en is goed bereikbaar met de bus. Daar zijn verschillende barretjes en strandtenten en je kunt er mooi wandelen. Op de luchthaven zijn bagage-kluizen die je kunt huren.

* Je reist op eigen gelegenheid met het openbaar vervoer van Faro naar Vila Nova de Cacela. Vanaf de luchthaven pak je de bus die je in ongeveeer 20 minuten in het centrum van Faro afzet. Daar gaat de trein die je in een uurtje naar vila Nova de Cacela brengt. We komen je dan ophalen op het treinstation dat op 2 kilometer van de locatie ligt.

* Je komt een dag eerder aan in Faro en boekt daar een accommodatie. Zowel in de stad als op Faro-strand zijn leuke hotels en b&b’s te vinden. Op zondag 12 juni kom je dan naar het vliegveld om mee te rijden met de transfer die om 13.15 uur Portugese tijd vertrekt.

* Je kunt een taxi nemen naar de locatie. De kosten daarvoor zijn nu ongeveer € 75,- per reis vanwege de stijging van de brandstofprijzen. We kunnen je daarbij helpen en onze vaste taxichauffeur tzt contacten. Ook als je op zaterdag 18 juni een taxi wilt nemen naar het vliegveld, zijn dat de kosten.

Je kunt op zaterdag 18 juni ook meerijden naar de luchthaven in Faro als je naderhand nog een paar dagen in Portugal wilt blijven of als je kiest voor een terugvlucht op zondag 19 juni.

Over Carina

Deze speciale reis organiseren we samen met Yoga bij Carina. Dat betekent dat je van zowel Carina als Anouk yogalessen krijgt. Daarnaast geeft Carina de vier ZIJN trainingen die je gaan helpen om gezonde keuzes te maken, je vitaliteit te vergroten en stress structureel te verminderen. Wil je meer weten of Carina en haar trainingen? Neem dan een kijkje op haar site.

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant
Belangrijk om te weten: de betaling voor de vitaliteitstraining aan Carina valt buiten deze regeling.

Garantiestelling yogavakanties

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?
Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje, bel of app even, dan hoor je snel van ons! Ook kun je de beoordelingen van onze gasten bekijken. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial