Yogavakantie 18 t/m 24 september 2022

Hou het zomergevoel langer vast in Portugal

Yogavakantie Portugal buitenyoga

In september is de zomer nog in volle gang in de Algarve. Elke dag buiten yogales volgen, zwemmen in de zee of in het zoutwaterzwembad bij de villa. Of lekker luieren in de hangmat. Het kan allemaal! Van zondag 18 t/m zaterdag 24 september geniet je van deze ontspannen en compleet verzorgde week met heerlijk eten, dagelijks yoga & meditatie, een ontspanningsmassage in de buitenlucht en 2 leuke uitstapjes in de omgeving.    

Voor deze yogavakantie is er VERTREK GARANTIE en er zijn nu nog 2 plaatsen vrij in een gedeelde kamer (met 2 aparte bedden of 1 tweepersoonsbed). Voel je welkom! 

Extra zekerheid: je boekt nu met flexibele omboek- of annuleringsvoorwaarden ivm de Covid-19 situatie. Als de maatregelen die Portugal neemt ervoor zorgen dat de yogavakantie niet door kan gaan, mag je 1x omboeken naar 2023. Je betaalt dan alleen omboekingskosten a € 14,50 per boeking. Als het reisadvies voor de Algarve, dat de Nederlandse overheid uitgeeft, vlak voor vertrek op oranje staat dan zal de yogavakantie ook niet doorgaan. Ook dan kun je omboeken. 

De yogavakanties in 2022 gaan door bij minimaal 5 gasten. Op dit moment zijn er al 5 gasten, dus de yogavakantie kan zeker doorgaan!

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek is er een transfer op aangegeven tijden. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen bij het zwembad of de omgeving verkennen. Het diner is de eerste avond wat vroeger, daarna is er nog een eerste yogales.

De rest van de week staan er dagelijks gezonde maaltijden zonder vlees voor je klaar. Zowel in de ochtend als in de namiddag is er een yogales en gaan we met elkaar de natuur in voor een stiltewandeling. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage. Ook staan er twee Yoga Nidra sessies op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je compleet relaxed naar huis.

Kleinschalige yogavakantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zeven deelnemers per yogavakantie. Ook is ons kleine, lieve hondje Bodhi aanwezig in de villa. Het grootste deel van de tijd zit ‘ie lekker buiten in zijn eigen ruimte. Hij is dol op wandelen en spelen, dus wie dat leuk vindt kan lekker met hem op pad. Bodhi komt af en toe in de woonkamer maar niet op de slaapkamers of in de keuken.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 925,- exclusief je vliegticket naar Faro. Dat is de prijs voor een verblijf in een dubbelkamer met gedeelde badkamer op de gang. Je deelt de kamer met degene met wie je samen komt. En anders met iemand die ook komt genieten van een ontspannen yogavakantie. De andere kamertypes zijn voor deze week al volgeboekt.

Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.

Luchthaventransfers

De luchthaventransfers zijn onderdeel van het pakket. Zowel op de dag van aankomst als op de dag van vertrek rijden wij voor een transfer naar de luchthaven in Faro.

Transfer op zondag 18 september 13.30 uur (Portugese tijd) vanaf luchthaven Faro naar de locatie

Transfer op zaterdag 24 september 13.30 uur vanaf de locatie naar luchthaven Faro

Mochten deze tijden niet aansluiten op de vluchten van je voorkeur, dan zijn er meerdere mogelijkheden:

* Je kunt wachten op Faro-strand, dat ligt dichtbij de luchthaven en is goed bereikbaar met de bus. Daar zijn verschillende barretjes en strandtenten en je kunt er mooi wandelen. Op de luchthaven zijn bagage-kluizen die je kunt huren.

* Je reist op eigen gelegenheid met het openbaar vervoer van Faro naar Vila Nova de Cacela. Vanaf de luchthaven pak je de bus die je in ongeveeer 20 minuten in het centrum van Faro afzet. Daar gaat de trein die je in een uurtje naar vila Nova de Cacela brengt. We komen je dan ophalen op het treinstation dat op 2 kilometer van de locatie ligt.

* Je komt een dag eerder aan in Faro en boekt daar een accommodatie. Zowel in de stad als op Faro-strand zijn leuke hotels en b&b’s te vinden. Op zondag 18 september kom je dan naar het vliegveld om mee te rijden met de transfer die om 13.30 uur Portugese tijd vertrekt.

* Je kunt een taxi nemen naar de locatie. De kosten daarvoor zijn op dit moment € 75,- per reis ivm de prijsverhoging van de brandstof. We kunnen je daarbij helpen en onze vaste taxichauffeur tzt contacten of boek zelf een voordeligere transfer op www.sunlinetransfers.com.

Je kunt op zaterdag 24 september meerijden naar de luchthaven in Faro als je naderhand nog een paar dagen in Portugal wilt blijven of als je kiest voor een terugvlucht op zondag 25 september. Er zijn verschillende hotels rondom de luchthaven, zoals het 3K Hotel.

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje, bel of app even, dan hoor je snel van ons!

Yogavakantie september boeken

Wil je deze yogavakantie bijwonen? Dan vragen we je om onderstaand boekingsformulier in te vullen. Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een mailtje van ons met daarin de bevestiging en aanvullende informatie, onder andere over de luchthaventransfers en de aanbetaling. Check voor de zekerheid even of onze mail niet in je map met ongewenste mail is terechtgekomen. Heb je eerder vragen? Bel of mail ons gerust!

Boekingsformulier yogavakantie 18 t/m 24 september 2022

Welke beschikbare kamer wil je boeken?

Wil je gebruikmaken van een fiets voor € 15,- per week?

Belangrijk

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial