Yogavakantie maart 2020

Genieten van het voorjaarszonnetje

Ken je dat, zo tegen het einde van de winter heb je gewoon zin in het voorjaar. Lekker buiten zijn, zonnestralen op je gezicht, een terrasje pakken of een mooie wandeling langs bloemen en struiken die in bloei staan? Kom van zondag 22 tot en met zaterdag 28 maart nieuwe energie opdoen in een omgeving vol rust en ruimte. Dan is het in de Algarve al volop voorjaar. Ideaal om echt even te ontspannen met dagelijkse yogalessen, lekker eten en heerlijke strandwandelingen.   

Deze yogaweek is volgeboekt! Er zijn voor de yogaweek in september en oktober nog wel plaatsen vrij. 

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker in de tuin zitten, de omgeving verkennen of een rustige yogales bijwonen.

De hele week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden met af en toe vis voor je klaar, kun je zowel in de ochtend als de namiddag een yogales volgen en gaan we met elkaar de natuur in voor een stiltewandeling. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage en er staat een uitje naar een leuk dorpje in de buurt gepland. Twee avonden staat er een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je energiek en met een leeg hoofd naar huis.

Kleinschalig en met vertrekgarantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie. Ook willen we dat je vakantie zeker doorgaat. Dankzij onze vertrekgarantie geldt er geen minimaal aantal deelnemers.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 725,- exclusief vliegticket naar Faro.  Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.

——————————

De luchthavenstranfers zijn onderdeel van het pakket. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek rijden wij twee keer voor een transfer naar de luchthaven in Faro en proberen de transfers zoveel mogelijk te combineren.

De transfer van Faro naar de villa op 22 maart vertrekt vanaf de luchthaven om 10.15 uur en om 19.30 uur lokale tijd. Als je vlucht midden op de dag aankomt, kun je ook met de trein naar Vila Nova de Cacela komen. We komen je dan ophalen  op het treinstation. 

Op 28 maart is er sowieso een transfer naar luchthaven voor de vlucht om 13.45 uur naar Eindhoven.  Informeer even als je andere vluchttijden op het oog hebt voor de terugweg.

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje, bel of app even, dan hoor je snel van ons!

Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een mailtje van ons met daarin de bevestiging en aanvullende informatie, zoals over de luchthaventransfers. Check voor de zekerheid even of onze mail niet in je map met ongewenste mail is terechtgekomen. Heb je eerder vragen? Bel of mail ons gerust!