Yogavakantie 24 t/m 30 oktober 2021

Een warme herfst in de Algarve

Eind oktober is een prachtige periode in het zuiden van Portugal. De temperatuur is nog heerlijk mild, de stranden zijn rustiger en je kunt nog volop buiten genieten van de natuur. Van zondag 24 tot en met zaterdag 30 oktober kun je op de mooie locatie compleet tot rust komen, dagelijks meedoen met meerdere yoga-en meditatielessen en de omgeving ontdekken tijdens de uitstapjes of met de fiets die voor je klaarstaat. Voel je welkom!

Deze yogavakantie is al volgeboekt. Je mag ons altijd een berichtje sturen als je graag op de wachtlijst komt. Bedankt alvast.

Extra zekerheidje boekt nu met flexibele omboek- of annuleringsvoorwaarden ivm de Covid-19 situatie. Als de maatregelen die Portugal of Nederland neemt ervoor zorgen dat de yogavakantie niet door kan gaan, mag je gratis omboeken naar een later moment in 2022 (mits plek vrij) of kosteloos annuleren. 

Omdat het een uitzonderlijke periode is, gaan de yogavakanties in 2021 door bij minimaal 4 gasten.

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Die transfer vindt 2 keer per dag plaats, zowel op de dag van aankomst als op de dag van vertrek. Het is ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen bij het zwembad, de omgeving verkennen of een rustige yogales bijwonen in de sfeervolle tuin.

De rest van de week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden voor je klaar zonder vlees maar regelmatig met vis. Je kunt zowel in de ochtend als de namiddag een yogales volgen en gaan we op een ochtend met elkaar de natuur in voor een stiltewandeling. Ook brengen we een bezoek aan de leuke stad Tavira. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage. Twee avonden staat er een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je stralend en vol nieuwe energie terug naar huis!

Kleinschalig

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 785,- exclusief je vliegticket naar Faro. Dat is de prijs voor een verblijf in een dubbelkamer met gedeelde badkamer. Wil je liever alleen op een kamer slapen? Voor de eenpersoonskamer betaal je een toeslag van € 125,- per persoon per week. Ook is de Deluxe-kamer ensuite beschikbaar. Dat is een royale kamer met een dubbelbed en een eigen badkamer met douche en toilet. Kom je met z’n tweeën, dan betaal je allebei een toeslag van € 60,- per persoon per week. Je kunt deze kamer ook als eenpersoonskamer boeken, dan bedraagt de totale toeslag € 185,- per week. Kijk voor de beschikbare kamers hieronder op het boekingsformulier.

Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.

Luchthaventransfers

De luchthaventransfers zijn onderdeel van het pakket dat we aanbieden. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek zijn er twee transfers waar je uit kunt kiezen.

De tijden van de transfers zijn: 

Aankomst op zondag 24 oktober:

* 1e transfer: vertrek vanaf de luchthaven om 13.30 uur

* 2e transfer: is nu nog niet bekend maar waarschijnlijk om 19.30 uur vanaf de luchthaven naar de locatie. Dit kan nog wijzigen als niemand voor een avondvlucht kiest en alle gasten overdag aankomen.

Vertrek op zaterdag 30 oktober:

* 1e transfer: vertrek vanaf de locatie naar de luchthaven om 7.00 uur

* 2e transfer: vertrek vanaf de locatie naar de luchthaven om 15.15 uur voor alle avondvluchten vanaf Faro.

Als de transfertijden niet aansluiten op de vluchten van je voorkeur, dan zijn er meerdere andere opties:

* Je kunt wachten op Faro-strand, dat ligt dichtbij de luchthaven en is goed bereikbaar met de bus. Daar zijn verschillende barretjes en strandtenten en je kunt er mooi wandelen. Op de luchthaven zijn bagage-kluizen die je kunt huren.

* Je reist op eigen gelegenheid met de trein van Faro naar Vila Nova de Cacela. We komen je dan ophalen op het treinstation dat op 2 kilometer van de locatie ligt.

* Je komt een dag eerder aan in Faro en boekt daar een accommodatie. Zowel in de stad als op Faro-strand zijn leuke hotels en b&b’s te vinden. Op zondag 24 oktober kom je dan naar het vliegveld om mee te rijden met de eerste transfer.

* Je kunt een taxi nemen naar de locatie. De kosten daarvoor zijn ongeveer € 65,- per reis.

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant 

Garantiestelling yogavakanties

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact op. Bel, stuur een mailtje of app even, dan hoor je snel van ons! Of lees de beoordelingen van onze gasten!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial