Yogavakantie 5 t/m 11 april 2021

Lekker tot rust komen

Is de lente ook jouw favoriete seizoen? Dan zit je in april goed in het zuiden van Portugal. De natuur schittert in prachtige kleuren en een middagje op het strand is een echte traktatie. Kom van maandag 5 april (2e Paasdag) tot en met zondag 11 april genieten van rust, yogalessen in de buitenlucht, een ontspanningsmassage, een schitterende stiltewandeling en heerlijk eten.  

Voor deze yogavakantie zijn nog 3 plaatsen vrij, ook eenpersoonskamers voor extra privacy

Extra zekerheid: je boekt nu met flexibele omboek- of annuleringsvoorwaarden ivm de Covid-19 situatie. Als de maatregelen die Portugal neemt ervoor zorgen dat de yogavakantie niet door kan gaan, mag je gratis omboeken naar een later moment in 2021 (mits plek vrij) of kosteloos annuleren. Als het reisadvies voor de Algarve, dat de Nederlandse overheid uitgeeft, vlak voor vertrek op oranje staat dan zal de yogavakantie ook niet doorgaan. Ook dan kun je gratis omboeken of annuleren.

En misschien vind je het een geruststellend idee om te weten dat er in het dorp een Nederlandse huisarts gevestigd is. 

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek zijn er twee transfers. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen bij het zwembad, de omgeving verkennen of een yogales bijwonen.

De rest van de week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden zonder vlees voor je klaar. Zowel in de ochtend als in de namiddag is er een yogales en gaan we met elkaar de natuur in. Voor een stiltewandeling door de heuvelachtige achterlanden. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage. Als je wilt, kun je daarna nog een extra massage boeken. Ook staan er twee avonden een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je compleet relaxed naar huis.

Kleinschalige yogavakantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 775,- exclusief je vliegticket naar Faro. Dat is de prijs voor een verblijf in een dubbelkamer met gedeelde badkamer. Wil je liever alleen op een kamer slapen? Voor de eenpersoonskamer betaal je een toeslag van € 125,- per persoon per week. Ook is de Deluxe-kamer ensuite beschikbaar. Dat is een royale kamer met een dubbelbed en een eigen badkamer met douche en toilet. Kom je met z’n tweeën, dan betaal je allebei voor dit type kamer een toeslag van € 60,- per persoon per week. Je kunt deze luxe kamer ook als eenpersoonskamer boeken, dan bedraagt de totale toeslag € 185,- per week. 

Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.


Luchthaventransfers

De luchthaventransfers zijn onderdeel van het pakket dat we aanbieden. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek zijn er twee transfers waar je uit kunt kiezen.

Transfertijden op maandag 5 april:

1. 10.15 / 10.30 uur vertrek vanaf de luchthaven in Faro naar de locatie
2. 19.15 / 19.30 uur vertrek vanaf de luchthaven in Faro naar de locatie

Transfertijden op zondag 11 april:

1.  15.30 / 16.00 uur : vertrek vanaf de locatie naar luchthaven in Faro voor de avondvluchten naar Nederland.

2.  Deze zal in de ochtend plaatsvinden, afhankelijk van de exacte vertrektijd van de gasten.
Er is ook een vlucht met Ryanair vanaf Faro naar Eindhoven die vertrekt om 06.35 uur. Dit betekent dat we om 04.00 uur ‘s nachts moeten vertrekken vanaf de locatie. We vragen voor die transfer een toeslag van € 17,50 per persoon.

Mochten deze tijden niet aansluiten op de vluchten van je voorkeur, dan zijn er meerdere andere opties:

* Je kunt wachten op Faro-strand, dat ligt dichtbij de luchthaven en is goed bereikbaar met de bus. Daar zijn verschillende barretjes en strandtenten en je kunt er mooi wandelen. Op de luchthaven zijn bagage-kluizen die je kunt huren.

* Je reist op eigen gelegenheid met de trein van Faro naar Vila Nova de Cacela. We komen je dan ophalen op het treinstation dat op 2 kilometer van de locatie ligt.

* Je komt een dag eerder aan in Faro en boekt daar een accommodatie. Zowel in de stad als op Faro-strand zijn leuke hotels en b&b’s te vinden. Op maandag 5 april kom je dan naar het vliegveld om mee te rijden met de transfer in de ochtend.

* Je kunt een extra transfer aanvragen. We vragen hiervoor een vergoeding van € 50,- per reis.

 

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant 

Garantiestelling yogavakanties

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?
Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje, bel of app even, dan hoor je snel van ons!

Yogavakantie april boeken

Wil je deze yogavakantie bijwonen? Dan vragen we je om onderstaand boekingsformulier in te vullen. Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een mailtje van ons met daarin de bevestiging en aanvullende informatie, onder andere over de luchthaventransfers en de aanbetaling. Check voor de zekerheid even of onze mail niet in je map met ongewenste mail is terechtgekomen. Heb je eerder vragen? Bel of mail ons gerust!

Boekingsformulier yogavakantie 5 t/m 11 april 2021

Welke beschikbare kamer wil je boeken?

Algemene voorwaarden

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial