Yogavakantie KerstSpecial Portugal 2021

woensdag 22 t/m dinsdag 28 december 

 

Het einde van het jaar is een ideaal moment om je rust te pakken. Zeker na zo’n intens jaar waarin alles toch nog steeds anders was. Hoe voel je je nu, wat kun je afsluiten en wat vraagt je aandacht in het nieuwe jaar? Maar het kan ook een periode zijn die extreem druk en overweldigend is.  Tenminste, als je in Nederland blijft … Daarom deze heerlijke KERST Special van woensdag 22 t/m dinsdag 28 december in het zuiden van Portugal! 

Er zijn op dit moment nog 5 plaatsen vrij, ook eenpersoonskamers voor extra privacy

Extra zekerheid: je boekt nu met flexibele omboek- of annuleringsvoorwaarden ivm de Covid-19 situatie. Als de maatregelen die Portugal neemt ervoor zorgen dat de yogavakantie niet door kan gaan, mag je 1x omboeken naar 2022. Je betaalt dan alleen omboekingskosten a € 14,50 per boeking. Als het reisadvies voor de Algarve, dat de Nederlandse overheid uitgeeft, vlak voor vertrek op oranje staat dan zal de yogavakantie ook niet doorgaan. Ook dan kun je omboeken. 

Omdat het nog steeds een uitzonderlijke periode is, gaan de yogavakanties in 2021 door bij minimaal 4 gasten.

Het programma

Voor deze week hebben we een gevarieerd en ontspannen programma samengesteld. Natuurlijk ben je vrij om een yogales, activiteit of maaltijd over te slaan als je dat wilt. Het belangrijkste is dat jij tot rust komt en een fijne week hebt. Mocht het nodig zijn vanwege het weer of als andere omstandigheden daarom vragen, dan kan het zijn dat we een keer wat moeten aanpassen in het programma. De ontspanningsmassage die iedereen krijgt, plannen we bij aankomst in.

* Dag 1 Aankomstdag
Op de dag van aankomst is er een transfer vanaf de luchthaven in Faro naar de locatie om 12.00 uur Portugese tijd. Vanuit Faro is het ongeveer een uurtje rijden naar de villa. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje klaar en daarna een lunch. Daarna kun je lekker relaxen in de tuin, met een boekje in de hangmat liggen of al een kijkje nemen op het strand van Manta Rota. Aan het einde van de middag kun je de eerste yogales bijwonen en rond 19.30 uur staat het diner klaar.

* Dag 2
Rustig wakker worden met een ontbijtje om 9.00 uur. Bij mooi weer rijden we tegen 11 uur naar het strand om daar de yogamatten uit te rollen in het zand of in de duinen. Bij thuiskomst staat er een lekkere lunch klaar en daarna heb je alle tijd voor jezelf. Aan het einde van de middag is er nog een yogales en rond 19.30 uur gaan we eten.

* Dag 3 
Vandaag starten we de dag rond 8.15 uur met thee en vers fruit. Daarna stappen we de yogamat op. Als de zon schijnt, ontbijten we vervolgens op het terras. De rest van de middag heb je vrije tijd totdat de yogales weer begint, dat zal rond 17.00 uur zijn. ‘s Middags serveren we een lekkere lunch en ook vanavond bereidt het keukenteam weer een heerlijk diner. We sluiten deze dag ontspannen af met een Yoga Nidra sessie.

* Dag 4 
Om 8.45 uur staat er een ontbijt klaar dat we zoveel mogelijk in stilte doorbrengen. Daarna gaan we op pad voor een prachtige stiltewandeling. Als je in stilte wandelt, beleef je de natuur om je heen heel anders. Je hoort veel meer! Als we weer bij de villa zijn, mag je aanschuiven voor de Kerstbrunch. We sluiten deze middag vervolgens in stilte af met een rustige yogales. ‘s Avonds staat er voor de liefhebbers nog een lichte maaltijd op tafel.

* Dag 5
Rond 8.15 uur begin je je dag met vers fruit, een kopje thee en een actieve yogales. Na afloop maken we een ontbijt klaar. De rest van de zondagmiddag kun je invullen zoals je dat wilt en rond lunchtijd mag je aanschuiven voor een soep en salade. Om 16.30 uur is er weer een yogales inclusief een Yoga Nidra sessie.

* Dag 6   
Ook deze dag start je met yoga! Na het ontbijt om 10.00 uur vertrekken we voor een uitstapje naar Tavira. In het prachtige stadje heb je alle tijd om te winkelen en door de gezellige straatjes te slenteren. Je kunt hier lekker eten bij een van de vele restaurantjes. Deze lunch is op eigen gelegenheid en voor eigen rekening. Aan het einde van de middag zijn we weer terug bij de villa. Na het avondeten sluiten we de week op een leuke manier samen af. Bij mooi weer lekker in de buitenlucht!

* Dag 7  Vertrekdag
Aan alles komt een eind … Maar voordat we afscheid nemen en de transfer om 12.15 uur vertrekt, is er eerst nog een afsluitende yogales en natuurlijk een lekker ontbijt.

Kleinschalig en persoonlijk

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Tijdens deze yogavakantie verwelkomen wij daarom maximaal 6 deelnemers. Deze yogavakantie gaat door bij minimaal vier deelnemers. Ook is ons kleine, lieve hondje Bodhi aanwezig in de villa.

De kosten

Het tarief voor deze compleet verzorgde special bedraagt € 899,- per persoon. Hiervoor overnacht je zes nachten in de villa en zijn de maaltijden & drankjes, alle yogalessen, de ontspanningsmassage, een stiltewandeling en het uitstapje naar Tavira inbegrepen. Ook de luchthaventransfers van en naar Faro verzorgen wij. Wil je graag gebruikmaken van een fiets om naar het strand of het nabij gelegen dorpje te fietsen, dan kun je die reserveren voor € 10,- per week.

De prijs is exclusief het vliegticket naar Faro, een reis-en annuleringsverzekering, de lunch in Tavira, eventueel een fiets en je persoonlijke uitgaven. Wil je een kamer voor jezelf? Dat kan. Daar betaal je € 125,- extra voor per persoon per week. Er is ook een Ensuite-Deluxe kamer beschikbaar met dubbelbed en een eigen badkamer met toilet en douche. De toeslag voor deze kamer is € 75,- per persoon per week. Boek je deze kamer alleen, dan betaal je daar een totale toeslag voor van € 200,- per week.

Luchthaventransfers

De luchthaventransfers zijn onderdeel van het pakket. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek rijden wij voor een transfer naar de luchthaven in Faro.

Transfer op woensdag 22 december: 12.00 uur (Portugese tijd) vanaf luchthaven Faro naar de locatie

Transfer op dinsdag 28 december : 12.15 uur vanaf de locatie naar luchthaven Faro

Mochten deze tijden niet aansluiten op de vluchten van je voorkeur, dan zijn er meerdere mogelijkheden:

* Je kunt wachten op Faro-strand, dat ligt dichtbij de luchthaven en is goed bereikbaar met de bus. Daar zijn verschillende barretjes en strandtenten en je kunt er mooi wandelen. Op de luchthaven zijn bagage-kluizen die je kunt huren.

* Je reist op eigen gelegenheid met het openbaar vervoer van Faro naar Vila Nova de Cacela. Vanaf de luchthaven pak je de bus die je in ongeveeer 20 minuten in het centrum van Faro afzet. Daar gaat de trein die je in een uurtje naar vila Nova de Cacela brengt. We komen je dan ophalen op het treinstation dat op 2 kilometer van de locatie ligt.

* Je komt een dag eerder aan in Faro en boekt daar een accommodatie. Zowel in de stad als op Faro-strand zijn leuke hotels en b&b’s te vinden. Op woensdag 22 december kom je dan naar het vliegveld om mee te rijden met de transfer die om 12.00 uur Portugese tijd vertrekt.

* Je kunt een taxi nemen naar de locatie. De kosten daarvoor zijn ongeveer € 65,- per reis.

Je kunt op dinsdag 28 december om 12.15 uur meerijden naar de luchthaven in Faro als je naderhand nog een paar dagen in Portugal wilt blijven of als je kiest voor een terugvlucht op woensdag 29 december.

Dit zijn de algemene voorwaarden waarin je leest hoe het onder andere werkt met annuleren. 

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Garantiestelling yogavakanties

 

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?
Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje, bel of app even, dan hoor je snel van ons! Ook kun je de beoordelingen van onze gasten bekijken. 

Kerst Special boeken

Om deze yogavakantie te boeken vragen we om onderstaand formulier in te vullen. Heb je een voedselallergie, neem dan eerst even contact met ons op voor overleg. Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een mailtje van ons met daarin de bevestiging en aanvullende informatie over onder andere de aanbetaling en een meeneemlijst. Check voor de zekerheid even of onze mail niet in je map met ongewenste mail is terechtgekomen.

Boekingsformulier yogavakantie 22 december t/m 28 december 2021

Welke soort kamer wil je boeken?

Wil je een fiets huren om mee naar het strand (4 km) en het dorpje (2,5 km) te fietsen? (€10,- per week)

Algemene voorwaarden

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial