Yogavakantie Portugal 20 t/m 26 maart 2021

Genieten van het voorjaarszonnetje

Ken je dat, zo tegen het einde van de winter heb je gewoon zin in het voorjaar. Lekker buiten zijn, zonnestralen op je gezicht, een terrasje pakken of een wandeling langs kleurrijke bomen die al in bloei staan? Kom van zaterdag 20 tot en met vrijdag 26 maart nieuwe energie opdoen in een omgeving vol rust en ruimte. Dan is het in de Algarve al volop voorjaar. Ideaal om echt even te ontspannen met dagelijkse yogalessen, lekker eten en heerlijke strandwandelingen.   

Voor deze yogavakantie zijn nog drie plaatsen vrij, ook eenpersoonskamers voor extra privacy

Extra zekerheid: je boekt nu met flexibele omboek- of annuleringsvoorwaarden ivm de Covid-19 situatie. Als de maatregelen die Portugal neemt ervoor zorgen dat de yogavakantie niet door kan gaan, mag je gratis omboeken naar 2021 (mits plek vrij) of kosteloos annuleren. Als het reisadvies voor de Algarve, dat de Nederlandse overheid uitgeeft, vlak voor vertrek op oranje staat dan zal de yogavakantie ook niet doorgaan. Ook dan kun je gratis omboeken of annuleren. En misschien vind je het een geruststellend idee om te weten dat er in het dorp een Nederlandse huisarts gevestigd is. 

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker in de tuin zitten, de omgeving verkennen of een yogales bijwonen.

De hele week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden voor je klaar, kun je zowel in de ochtend als de namiddag een yogales volgen en gaan we met elkaar de natuur in voor een stiltewandeling. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage en er staat een uitje naar Tavira gepland. Twee avonden staat er een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je energiek en met een leeg hoofd naar huis.

Kleinschalig

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 750,- exclusief je vliegticket naar Faro.  Dat is de prijs voor een verblijf in een dubbelkamer met gedeelde badkamer. Wil je liever alleen op een kamer slapen? Voor de eenpersoonskamer betaal je een toeslag van € 125,- per persoon per week. Ook is de Deluxe-kamer ensuite beschikbaar. Dat is een royale kamer met een dubbelbed en een eigen badkamer met douche en toilet. Kom je met z’n tweeën, dan betaal je allebei een toeslag van € 60,- per persoon per week. Je kunt deze kamer ook als eenpersoonskamer boeken, dan bedraagt de totale toeslag € 185,- per week. 

Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.

Luchthaventransfers

De luchthaventransfers zijn onderdeel van het pakket. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek rijden wij twee keer voor een transfer naar de luchthaven in Faro. We baseren de tijden op het vluchtschema van de eerste 2 gasten. Voor vluchten die eerder op Faro aankomen dan 9.00 uur ‘s morgens of eerder vertrekken vanaf Faro dan 9.00 uur ‘s morgens geldt nog steeds een luchthaventransfer, alleen rekenen wij een toeslag van € 17,50 per reis per persoon.

Mochten deze tijden niet aansluiten, dan kun je altijd wachten op Faro-strand, dat ligt dichtbij de luchthaven en is goed bereikbaar met de bus. Ook bestaat de mogelijkheid om op eigen gelegenheid met de trein van Faro naar Vila Nova de Cacela te reizen of viceversa. We komen je dan ophalen op het treinstation of brengen je daar naartoe. Tenslotte kun je nog een extra transfer aanvragen. We vragen hiervoor een vergoeding van € 35,- per reis.

De tijden van de transfers zijn op dit moment nog niet bekend. Wil je graag boeken, neem dan even contact met ons op, dan kunnen we dit met elkaar afstemmen.

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Garantiestelling yogavakanties

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?
Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje, bel of app even, dan hoor je snel van ons! Ook kun je de beoordelingen van onze gasten bekijken. 

Yogavakantie maart 2021 boeken

Om deze yogavakantie te boeken vragen we om onderstaand formulier in te vullen. Heb je een ernstige voedselallergie, neem dan eerst even contact met ons op voor overleg.

Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een mailtje van ons met daarin de bevestiging en aanvullende informatie, onder andere over de luchthaventransfers en de aanbetaling. Check voor de zekerheid even of onze mail niet in je map met ongewenste mail is terechtgekomen.

Boekingsformulier yogavakantie 20 t/m 26 maart 2021

Welke beschikbare kamer wil je boeken?

Algemene voorwaarden

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial