fbpx

Yogavakantie 25 t/m 31 oktober 2019

Proef de Portugese herfst

Heb je zin in een ontspannen nazomer in Portugal? Daar kun je het heerlijke zomergevoel extra lang vasthouden tijdens een compleet verzorgde yogaweek. Kom van vrijdag 25 tot en met donderdag 31 oktober genieten van rust, ruimte, toegankelijke yogalessen in de buitenlucht, strandwandelingen, gezond eten en nog veel meer. De prijs is € 700 per persoon.  

Deze yogavakantie is volgeboekt. De eerstvolgende yogaweek waar nog plaatsen vrij zijn, is de Kerstspecial van 22 t/m 28 december of de yogavakantie in maart of april 2020.

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen in de tuin, de omgeving verkennen of een rustige yogales bijwonen.

De rest van de week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden (zonder vlees) voor je klaar. Zowel in de ochtend als de namiddag kun je een yogales volgen en gaan we op een ochtend met elkaar de natuur in voor een stiltewandeling door de achterlanden van de Algarve. Verder maken we een uitstapje met de boot naar een leuk Spaans dorpje. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage. Als je wilt, kun je daarna nog een extra massage boeken. Twee avonden staat er een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je compleet relaxed naar huis.

Kleinschalig en met vertrekgarantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie. Ook willen we dat je vakantie zeker doorgaat. Daarom geldt er dankzij onze vertrekgarantie geen minimaal aantal deelnemers.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 700,- exclusief vliegticket naar Faro. Dit zijn de algemene voorwaarden waarin je leest hoe het onder andere werkt met annuleren.

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact met ons op. Bel ons, stuur een mailtje of app even, dan hoor je snel van ons! Of lees de beoordelingen van onze gasten.