fbpx

Yogavakantie juni

Stralend de zomer in!

Stralend de zomer in!

Ook in juni is de Algarve een heerlijke bestemming. Alles is aanwezig voor het echte zomergevoel. Van vrijdag 7 tot en met donderdag 13 juni kun je bijkomen van alle drukte thuis en gewoon genieten. En als extraatje geeft Petra Verlangen een workshop waarin je leert hoe je iemand een heerlijke Indiase hoofdmassage geeft.

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen bij het zwembad, de omgeving verkennen of een rustige yogales bijwonen in de sfeervolle tuin.

De rest van de week staan er dagelijks drie gezonde vegetarische maaltijden voor je klaar, kun je zowel in de ochtend als de namiddag een yogales volgen en gaan we twee keer met elkaar de natuur in. Voor een stiltewandeling en een weldadig zoutbad. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage. Als je wilt, kun je daarna nog een extra massage boeken. Twee avonden staat er een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je stralend en vol inzichten terug naar huis. Klaar voor een heerlijke zomer!

Kleinschalig en met vertrekgarantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie. Ook willen we dat je vakantie zeker doorgaat. Dankzij de vertrekgarantie geldt er geen minimaal aantal deelnemers. Als er minder dan vier deelnemers zijn, verblijven we op een andere mooie plek in het oosten van de Algarve. Dat kan een andere villa zijn of een fijn strandhotel.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 750,- exclusief vliegticket naar Faro, de rest is verzorgd, ook je transfer van en naar het vliegveld van Faro! Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact met ons op. Bel ons, stuur een mailtje of app even, dan hoor je snel van ons! Of lees de beoordelingen van onze gasten!

Yogavakantie boeken 7 t/m 13 juni 2019

Om je aan te melden voor deze yogavakantie, willen wij je vragen om dit aanmeldingsformulier in te vullen en te mailen naar info@alegriayogavakanties.nl . Alvast bedankt en leuk dat je erbij bent!

Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een mailtje van ons met daarin de bevestiging en aanvullende informatie, onder andere over de luchthaventransfers. Check voor de zekerheid even of onze mail niet in je map met ongewenste mail is terechtgekomen. Heb je eerder vragen? Bel of mail ons gerust!