Yogavakantie 3 t/m 9 mei 2021

Vier het voorjaar

Er is geen betere maand om in de Algarve het voorjaar te vieren dan in mei. Dan staat alles volop in bloei, schittert de natuur in prachtige kleuren en schijnt de zon volop. Kom van maandag 3 t/m zondag 9 mei (meivakantie) genieten van rust, yogalessen in de buitenlucht, een ontspanningsmassage, een schitterende stiltewandeling en gezond eten.  

Voor deze yogavakantie zijn nog 3 plaatsen vrij (ook eenpersoonskamers voor extra privacy) of in optie tot half februari. Mail ons als je ook graag een optie neemt voor deze yogavakantie en op de wachtlijst wilt komen. 

Extra zekerheid: je boekt nu met flexibele omboek- of annuleringsvoorwaarden ivm de Covid-19 situatie. Als de maatregelen die Portugal neemt ervoor zorgen dat de yogavakantie niet door kan gaan, mag je gratis omboeken naar 2021 (mits plek vrij) of kosteloos annuleren. Als het reisadvies voor de Algarve, dat de Nederlandse overheid uitgeeft, vlak voor vertrek op oranje staat dan zal de yogavakantie ook niet doorgaan. Ook dan kun je gratis omboeken of annuleren.

En misschien vind je het een geruststellend idee om te weten dat er in het dorp een Nederlandse huisarts gevestigd is. 

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek zijn er twee transfers. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen bij het zwembad, de omgeving verkennen of een yogales bijwonen.

De rest van de week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden zonder vlees voor je klaar. Zowel in de ochtend als in de namiddag is er een yogales en gaan we met elkaar de natuur in. Voor een stiltewandeling door de heuvelachtige achterlanden. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage. Als je wilt, kun je daarna nog een extra massage boeken. Ook staan er twee avonden een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je compleet relaxed naar huis.

Kleinschalige yogavakantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 795,- exclusief je vliegticket naar Faro. Dat is de prijs voor een verblijf in een dubbelkamer met gedeelde badkamer. Wil je liever alleen op een kamer slapen? Voor de eenpersoonskamer betaal je een toeslag van € 125,- per persoon per week. Ook is de Deluxe-kamer ensuite beschikbaar. Dat is een royale kamer met een dubbelbed en een eigen badkamer met douche en toilet. Kom je met z’n tweeën, dan betaal je allebei een toeslag van € 60,- per persoon per week. Je kunt deze kamer ook als eenpersoonskamer boeken, dan bedraagt de totale toeslag € 185,- per week. 

Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.

Luchthaventransfers

De luchthaventransfers zijn onderdeel van het pakket dat we aanbieden. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek zijn er twee transfers waar je uit kunt kiezen. Op dit moment zijn de tijden nog niet bekend. Wil je graag boeken, neem dan even contact met ons op, dan kunnen we dit met elkaar afstemmen

Voor vluchten die eerder op Faro aankomen dan 9.00 uur ‘s morgens of eerder vertrekken vanaf Faro dan 9.00 uur ‘s morgens geldt nog steeds een luchthaventransfer, alleen rekenen wij een toeslag van € 17,50 per reis per persoon.

Als de transfertijden niet aansluiten op de vluchten van je voorkeur, dan zijn er meerdere andere opties:

* Je kunt wachten op Faro-strand, dat ligt dichtbij de luchthaven en is goed bereikbaar met de bus. Daar zijn verschillende barretjes en strandtenten en je kunt er mooi wandelen. Op de luchthaven zijn bagage-kluizen die je kunt huren.

* Je reist op eigen gelegenheid met de trein van Faro-stad naar Vila Nova de Cacela. We komen je dan ophalen op het treinstation dat op 2 kilometer van de locatie ligt.

* Je komt een dag eerder aan in Faro en boekt daar een accommodatie. Zowel in de stad als op Faro-strand zijn leuke hotels en b&b’s te vinden. Op maandag 3 mei kom je dan naar het vliegveld om mee te rijden met de transfer in de ochtend.

* Je kunt een extra transfer aanvragen. We vragen hiervoor een vergoeding van € 50,- per reis

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant 

Garantiestelling yogavakanties

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje, bel of app even, dan hoor je snel van ons!

Yogavakantie mei boeken

Wil je deze yogavakantie bijwonen? Dan vragen we je om onderstaand boekingsformulier in te vullen. Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een mailtje van ons met daarin de bevestiging en aanvullende informatie, onder andere over de luchthaventransfers en de aanbetaling. Check voor de zekerheid even of onze mail niet in je map met ongewenste mail is terechtgekomen. Heb je eerder vragen? Bel of mail ons gerust!

Boekingsformulier yogavakantie 3 t/m 9 mei 2021

Welke beschikbare kamer wil je boeken?

Belangrijk

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial