Yogavakantie 14 t/m 20 mei 2023

Kom lekker uitrusten en opladen

strandyoga Portugal yogavakantie
Yogavakantie Villa Eden tuin

Er is geen betere maand om in de Algarve het voorjaar te vieren dan in mei. Dan staat alles volop in bloei, schittert de natuur in prachtige kleuren en is het zonnig en warm. Kom van zondag 14 t/m zaterdag 20 mei genieten van rust, yogalessen in de buitenlucht, een ontspanningsmassage, een schitterende stiltewandeling, een leuk uitstapje naar de stad Tavira en natuurlijk komt er elke dag lekker en gezond eten op tafel.  

Deze yogavakantie is al volgeboekt! In juni en september zijn nog wel plaatsen vrij. Voel je welkom! Je kunt ons mailtje sturen als je graag vrijblijvend op de wachtlijst voor de yogavakantie in mei wil komen te staan. Bedankt alvast.

Extra zekerheid: je boekt nu met flexibele omboek- of annuleringsvoorwaarden ivm de Covid-19 situatie. Als de maatregelen die Portugal neemt ervoor zorgen dat de yogavakantie niet door kan gaan, mag je 1x omboeken naar 2023. Je betaalt dan alleen omboekingskosten a € 14,50 per boeking. Als het reisadvies voor de Algarve, dat de Nederlandse overheid uitgeeft, vlak voor vertrek op oranje staat dan zal de yogavakantie ook niet doorgaan. Ook dan kun je omboeken. 

 

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek is er een transfer. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen bij het zwembad, de omgeving verkennen of de eerste yogales bijwonen.

De rest van de week staan er dagelijks gezonde maaltijden zonder vlees voor je klaar. Zowel in de ochtend als in de namiddag is er een yogales en gaan we met elkaar de natuur in voor een stiltewandeling. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage met olie. Ook staan er twee Yoga Nidra sessies op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je compleet relaxed naar huis.

Kleinschalige yogavakantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zeven deelnemers per yogavakantie. Bij vijf deelnemers kan de yogavakantie doorgaan. Ook is ons kleine, lieve hondje Bodhi aanwezig in de villa. Het grootste deel van de tijd zit ‘ie lekker buiten. Hij is dol op wandelen en spelen, dus wie dat leuk vindt kan lekker met hem op pad. Bodhi komt af en toe in de woonkamer maar niet op de slaapkamers of in de yogaruimte.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 999,- per persoon exclusief je vliegticket naar Faro. Dat is de totale prijs voor 6 nachten verblijf in een dubbelkamer met gedeelde badkamer op de gang.

Wil je liever alleen op een kamer slapen? Of een badkamer op de kamer? Dan zijn dit de mogelijkheden:

* Een eigen kamer met een gedeelde badkamer op de gang. Daar betaal je € 185,- extra voor per persoon per week = AL BEZET
* Er is ook een Ensuite kamer beschikbaar met een eigen badkamer op de kamer. De toeslag voor deze kamer is € 250,- per persoon per week = AL BEZET
* Daarnaast is er de Ensuite Deluxe kamer. Boek je deze ruime kamer alleen, dan betaal je daar een totale toeslag voor van € 285,- per week = AL BEZET

Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.

Luchthaventransfers

De luchthaventransfers zijn onderdeel van het pakket. Zowel op de dag van aankomst als op de dag van vertrek rijden wij op aangegeven tijden voor een transfer naar de luchthaven in Faro.

Transfer op zondag 14 mei  om 13.00 uur (Portugese tijd) vanaf luchthaven Faro naar de locatie

Transfer op zaterdag 20 mei om 12.00 uur vanaf de locatie naar de luchthaven in Faro

Mochten deze tijden niet aansluiten op de vluchten van je voorkeur, dan zijn er meerdere mogelijkheden:

* Je kunt wachten op Faro-strand, dat ligt dichtbij de luchthaven en is goed bereikbaar met de bus. Daar zijn verschillende barretjes en strandtenten en je kunt er mooi wandelen. Op de luchthaven zijn bagage-kluizen die je kunt huren.

* Je reist op eigen gelegenheid met het openbaar vervoer van Faro naar Vila Nova de Cacela. Vanaf de luchthaven pak je de bus die je in ongeveeer 20 minuten in het centrum van Faro afzet. Daar gaat de trein die je in een uurtje naar vila Nova de Cacela brengt. We komen je dan ophalen op het treinstation dat op 5 kilometer van de locatie ligt.

* Je komt een dag eerder aan in Faro en boekt daar een accommodatie. Zowel in de stad als op Faro-strand zijn leuke hotels en b&b’s te vinden. Op zondag 14 mei kom je dan naar het vliegveld om mee te rijden met de transfer die om 13.00 uur Portugese tijd vertrekt.

* Je kunt op eigen gelegenheid een taxi nemen naar de locatie. De kosten daarvoor zijn ongeveer € 75,- per reis. We kunnen je daarbij helpen en onze vaste taxichauffeur tzt contacten of boek zelf een transfer op www.sunlinetransfers.com en je ontvangt van ons het adres.

Op zaterdag 20 mei kun je meerijden naar de luchthaven in Faro als je naderhand nog een paar dagen in Portugal wilt blijven of als je kiest voor een terugvlucht op zondag 21 mei (of nog later, want een combinatie met een stedentrip naar Sevilla of Lissabon is ook erg leuk). Er zijn verschillende hotels rondom de luchthaven van Faro, zoals het 3K Hotel, dat op loopafstand ligt van de vertrekhal.

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant 

Garantiestelling yogavakanties

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje, bel of app even, dan hoor je snel van ons!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial