fbpx

Yogavakantie mei 2020

Vier het voorjaar!

Er is geen betere maand om in de Algarve het voorjaar te vieren dan in mei. Dan staat alles volop in bloei, schittert de natuur in prachtige kleuren en schijnt de zon volop. Kom van woensdag 27 mei tot en met dinsdag 2 juni genieten van rust, warme zonnestralen, ontspannen yogalessen in de buitenlucht, strandwandelingen en gezond eten.

Er zijn voor deze yogaweek in mei nu nog 5 plaatsen vrij.

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen bij het zwembad, de omgeving verkennen of een rustige yogales bijwonen.

De rest van de week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden zonder vlees voor je klaar, kun je zowel in de ochtend als de namiddag een yogales volgen en gaan we twee keer met elkaar de natuur in. Voor een stiltewandeling en een weldadig zoutbad. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage. Als je wilt, kun je daarna nog een extra massage boeken. Twee avonden staat er een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je compleet relaxed naar huis.

Zeer kleinschalig en met vertrekgarantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie. Ook willen we dat je vakantie zeker doorgaat. Dankzij onze vertrekgarantie geldt er geen minimaal aantal deelnemers.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 775,- exclusief vliegticket naar Faro. Slaap je liever in een eenpersoonskamer? Dat kan. Er zijn er twee beschikbaar en daar betaal je € 90,- per week extra voor. Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.

 

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact met ons op. Bel ons, stuur een mailtje of app even, dan hoor je snel van ons!

Yogavakantie boeken 27 mei t/m 2 juni 2020

Om je aan te melden voor deze yogavakantie, willen we je vragen om onderstaand boekingsformulier in te vullen. Alvast bedankt en leuk dat je erbij bent!

Welke beschikbare kamer heeft je voorkeur?

Algemene voorwaarden

Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een mailtje van ons met daarin de bevestiging en aanvullende informatie, zoals over de luchthaventransfers. Check voor de zekerheid even of onze mail niet in je map met ongewenste mail is terechtgekomen. Heb je eerder vragen? Bel of mail ons gerust!