Yogavakantie mei 2020

Vier het voorjaar!

Er is geen betere maand om in de Algarve het voorjaar te vieren dan in mei. Dan staat alles volop in bloei, schittert de natuur in prachtige kleuren en schijnt de zon volop. Kom van woensdag 27 mei tot en met dinsdag 2 juni genieten van rust, warme zonnestralen, ontspannen yogalessen in de buitenlucht, strandwandelingen en gezond eten.

Deze yogaweek is al volgeboekt. Stuur ons gerust een mailtje als je op de wachtlijst gezet wilt worden.

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen bij het zwembad, de omgeving verkennen of een rustige yogales bijwonen.

De rest van de week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden zonder vlees voor je klaar, kun je zowel in de ochtend als de namiddag een yogales volgen en gaan we twee keer met elkaar de natuur in. Voor een stiltewandeling en een weldadig zoutbad. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage. Als je wilt, kun je daarna nog een extra massage boeken. Twee avonden staat er een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je compleet relaxed naar huis.

Kleinschalig en met vertrekgarantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie. Ook willen we dat je vakantie zeker doorgaat. Dankzij onze vertrekgarantie geldt er geen minimaal aantal deelnemers.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 775,- exclusief vliegticket naar Faro. Slaap je liever in een eenpersoonskamer? Dat kan. Daar betaal je € 100,- per week extra voor. Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.

———————————————————–

De luchthaventranfers zijn onderdeel van het pakket. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek rijden wij twee keer voor een transfer naar de luchthaven in Faro en proberen de transfers zoveel mogelijk te combineren.

De eerste transfer van Faro naar de villa op 27 mei vertrekt vanaf de luchthaven om 13.30 uur lokale tijd.

Op 2 juni is er sowieso een transfer naar luchthaven voor de vlucht om 6.45 uur naar Eindhoven met Ryanair. Wil je kiezen voor een andere vlucht? Informeer even naar de tijden voor de tweede transer op 27 mei en 2 juni.

 

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact met ons op. Bel ons, stuur een mailtje of app even, dan hoor je snel van ons!