Yogavakantie 21 t/m 27 mei 2021

Vier het voorjaar!

Er is geen betere maand om in de Algarve het voorjaar te vieren dan in mei. Dan staat alles volop in bloei, schittert de natuur in prachtige kleuren en schijnt de zon volop. Kom van vrijdag 21 tot en met donderdag 27 mei genieten van rust, warme zonnestralen, ontspannen yogalessen in de buitenlucht, strandwandelingen en gezond eten.

Deze yogaweek is al volgeboekt. Voor de andere yogavakanties in maart, april, mei zijn nog wel plaatsen vrij

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen bij het zwembad, de omgeving verkennen of een rustige yogales bijwonen.

De rest van de week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden zonder vlees voor je klaar, kun je zowel in de ochtend als de namiddag een yogales volgen en gaan we twee keer met elkaar de natuur in. Voor een stiltewandeling en een weldadig zoutbad. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage. Als je wilt, kun je daarna nog een extra massage boeken. Twee avonden staat er een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je compleet relaxed naar huis.

Kleinschalig

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 795,- exclusief je vliegticket naar Faro. Dat is de prijs voor een verblijf in een dubbelkamer met gedeelde badkamer. Wil je liever alleen op een kamer slapen? Voor de eenpersoonskamer betaal je een toeslag van € 125,- per persoon per week. Ook is de Deluxe-kamer ensuite beschikbaar. Dat is een royale kamer met een dubbelbed en een eigen badkamer met douche en toilet. Kom je met z’n tweeën, dan betaal je allebei een toeslag van € 60,- per persoon per week. Je kunt deze kamer ook als eenpersoonskamer boeken, dan bedraagt de totale toeslag € 185,- per week. 

———————————————————–

De luchthaventransfers zijn onderdeel van het pakket dat we aanbieden. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek rijden wij twee keer voor een transfer naar de luchthaven in Faro en proberen de transfers zoveel mogelijk te combineren.

Voor vluchten die eerder op Faro aankomen dan 9.00 uur ‘s morgens of eerder vertrekken vanaf Faro dan 9.00 uur ‘s morgens geldt nog steeds een luchthaventransfer, alleen rekenen wij een toeslag van € 17,50 per reis per persoon. Mochten deze tijden niet aansluiten, dan kun je altijd wachten op Faro-strand, dat ligt dichtbij de luchthaven en is goed bereikbaar met de bus. Ook bestaat de mogelijkheid om op eigen gelegenheid met de trein van Faro naar Vila Nova de Cacela te reizen of viceversa. We komen je dan ophalen op het treinstation of brengen je daar naartoe. Tenslotte kun je nog een extra transfer aanvragen. We vragen hiervoor een vergoeding van € 35,- per reis.

De tijden van de transfers zijn op dit moment nog niet bekend. 

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Garantiestelling yogavakanties

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact met ons op. Bel ons, stuur een mailtje of app even, dan hoor je snel van ons!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial