Yogavakantie 16 t/m 22 september 2020

Vier een ontspannen zomer!

In september op yogavakantie? In de Algarve is nog alles aanwezig voor het echte zomergevoel. Van woensdag 16 tot en met dinsdag 22 september kun je bijkomen van alle drukte thuis en gewoon uitrusten en genieten. Want alles is verzorgd tijdens de yogaweek, je hoeft niks te regelen!

Voor deze yogaweek zijn er nog 3 plaatsen vrij!

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen bij het zwembad, de omgeving verkennen of een rustige yogales bijwonen in de sfeervolle tuin.

De rest van de week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden voor je klaar zonder vlees maar met vis. Je kunt zowel in de ochtend als de namiddag een yogales volgen en gaan we twee keer met elkaar de natuur in voor een stiltewandeling en een weldadig zoutbad. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage. Als je wilt, kun je daarna nog een extra massage boeken. Twee avonden staat er een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je stralend en vol nieuwe energie terug naar huis!

Kleinschalig en met vertrekgarantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie. Ook willen we dat je vakantie zeker doorgaat. Dankzij de vertrekgarantie geldt er geen minimaal aantal deelnemers.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 775,- exclusief vliegticket naar Faro, de rest is verzorgd, ook je transfer van en naar het vliegveld van Faro.

Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek rijden wij twee keer voor een transfer naar de luchthaven in Faro en proberen de transfers zoveel mogelijk te combineren. De eerste transfer van Faro naar de villa op 16 september vertrekt vanaf de luchthaven om 13.30 uur lokale tijd. Op 22 september is er sowieso een transfer naar luchthaven voor de avondvlucht van Transavia om 19.00 uur vanaf Faro. Wil je kiezen voor een andere vlucht? Informeer even naar de tijden voor de tweede transer op 16 en 22 september.

Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact op. Bel, stuur een mailtje of app even, dan hoor je snel van ons! Of lees de beoordelingen van onze gasten!

Yogavakantie boeken 16 t/m 22 september 2020

Om je aan te melden voor deze yogavakantie, willen we je vragen om onderstaand boekingsformulier in te vullen. Alvast bedankt en leuk dat je erbij bent!

Yogavakantie 16 t/m 22 september 2020

Welke beschikbare kamer heeft je voorkeur?

Algemene voorwaarden

Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een mailtje van ons met daarin de bevestiging en aanvullende informatie, onder andere over de luchthaventransfers. Check voor de zekerheid even of onze mail niet in je map met ongewenste mail is terechtgekomen. Heb je eerder vragen? Bel of mail ons gerust!