Yogavakantie 16 t/m 22 september 2020

Vier een ontspannen zomer!

In september op yogavakantie? In de Algarve is nog alles aanwezig voor het echte zomergevoel en je verblijft bovendien dicht bij een prachtig zandstrand. Van woensdag 16 tot en met dinsdag 22 september kun je bijkomen van alle drukte thuis, lekker tot rust komen en genieten van de mooie omgeving. Want alles is verzorgd tijdens de yogaweek, je hoeft niks te regelen!

Deze yogavakantie is volgeboekt. Stuur ons een mailtje als je graag op de wachtlijst wilt komen of kom een weekje later van 26 september t/m 2 oktober! 

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Die transfer vindt 2 keer per dag plaats, zowel op de dag van aankomst als op de dag van vertrek. Het is ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen bij het zwembad, de omgeving verkennen of een rustige yogales bijwonen in de sfeervolle tuin.

De rest van de week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden voor je klaar zonder vlees maar regelmatig met vis. Je kunt zowel in de ochtend als de namiddag een yogales volgen en gaan we twee keer met elkaar de natuur in voor een stiltewandeling en een weldadig zoutbad. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage. Als je wilt, kun je daarna nog een extra massage boeken. Twee avonden staat er een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je stralend en vol nieuwe energie terug naar huis!

Kleinschalig en met vertrekgarantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie. Vanwege het omboeken door deelnemers van de yogavakantie in maart, zal de groep als uitzondering uit zeven deelnemers bestaan. Ook willen we dat je vakantie zeker doorgaat. Dankzij de vertrekgarantie geldt er geen minimaal aantal deelnemers.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 775,- exclusief vliegticket naar Faro, de rest is verzorgd. Wil je een eenpersoonskamer? Dat kan op basis van beschikbaarheid en daar betaal je € 100,- extra voor per week per persoon. Ook is er een Deluxe Ensuite kamer.  Dat is een royale kamer met een dubbelbed en een eigen badkamer met douche en toilet. Kom je met z’n tweeën, dan betaal je allebei een toeslag van € 60,- per persoon per week. Je kunt deze kamer ook als eenpersoonskamer boeken, dan bedraagt de totale toeslag € 160,- per week. Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.

————————————–

Luchthaventransfers

Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek rijden wij twee keer voor een transfer naar de luchthaven in Faro. De eerste transfer van Faro naar de villa op 16 september vertrekt vanaf de luchthaven om 13.30 uur lokale tijd. De tijd van de tweede transfer op 16 september is binnenkort bekend. Op 22 september is er een transfer voor de vroege vlucht met Ryanair (vertrek 04.00 uur vanaf de villa en een toeslag van € 17.50 per persoon) naar de luchthaven en voor de avondvluchten van Transavia (vertrek ongeveer 16.00 uur bij de villa). Er is ook altijd een mogelijkheid om op eigen gelegenheid met de trein van Faro naar Vila Nova de Cacela te reizen. We komen je dan op het treinstation ophalen of we brengen je er naartoe.

 

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact op. Bel, stuur een mailtje of app even, dan hoor je snel van ons! Of lees de beoordelingen van onze gasten!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial