Yogavakantie 26 september t/m 2 oktober 2020

Nog volop zomer in de Algarve

Heb je zin in een ontspannen nazomer in Portugal? Daar kun je het heerlijke zomergevoel extra lang vasthouden tijdens een compleet verzorgde yogaweek. Kom van zaterdag 26 september tot en met vrijdag 2 oktober genieten van rust, ruimte, yogalessen in de buitenlucht, strandwandelingen, gezond eten en nog veel meer. De prijs is
€ 775,- per persoon.  

Voor deze yogavakantie zijn nu nog 3 plekjes vrij en je kunt tijdelijk boeken met versoepelde voorwaarden!

Alles is geregeld

We komen je ophalen op het vliegveld van Faro. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar de locatie. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje en wat lekkers klaar op het terras. Na de korte rondleiding hangt het van je aankomsttijd af wat je kunt gaan doen nadat je op je gemak je spullen hebt uitgepakt; lekker relaxen in de tuin, de omgeving verkennen of een rustige yogales bijwonen.

De rest van de week staan er dagelijks drie gezonde maaltijden (zonder vlees) voor je klaar. Zowel in de ochtend als de namiddag kun je een yogales volgen en gaan we op een ochtend met elkaar de natuur in voor een stiltewandeling door de achterlanden van de Algarve. Verder maken we een uitstapje naar de prachtige stad Tavira. Tijdens je yogavakantie krijg je ook een ontspanningsmassage. Als je wilt, kun je daarna nog een extra massage boeken. Twee avonden staat er een Yoga Nidra sessie op het programma voor maximale ontspanning. Aan het einde van de week ga je compleet relaxed naar huis.

Kleinschalig en met vertrekgarantie

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Daarom verwelkomen wij niet meer dan zes deelnemers per yogavakantie. Ook willen we dat je vakantie zeker doorgaat. Daarom geldt er dankzij onze vertrekgarantie geen minimaal aantal deelnemers.

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 775,- exclusief vliegticket naar Faro, de rest is verzorgd. Wil je een eenpersoonskamer? Dat kan op basis van beschikbaarheid en daar betaal je € 100,- extra voor per week per persoon. Dit zijn de algemene voorwaarden waarin staat hoe het onder andere werkt met annuleren.

Luchthaventransfers

De luchthaventransfers zijn onderdeel van het pakket. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek rijden wij twee keer voor een transfer naar de luchthaven in Faro. We baseren de tijden op het vluchtschema van de eerste 2 gasten(koppels). Mochten deze tijden niet aansluiten op jouw gewenste vluchttijden, dan kun je altijd wachten op Faro-strand, dat ligt dichtbij de luchthaven en is goed bereikbaar met de bus of taxi. Ook bestaat de mogelijkheid om op eigen gelegenheid met de trein van Faro naar Vila Nova de Cacela te reizen of viceversa. We komen je dan ophalen op het treinstation of brengen je daar naartoe. Tenslotte kun je nog een extra transfer aanvragen. We vragen hiervoor een vergoeding van € 35,- per reis. Kies je voor een vlucht die eerder aankomt dan 9.00 uur ‘s morgens of vertrekt voor 9.00 uur ‘s morgens, dan vragen we een extra vergoeding voor de transfers van € 17,50 per persoon per reis.

Transfer 1 is al bekend:
Zaterdag 26 september vertrek luchthaven Faro tussen 18.00 / 18.30 uur naar de locatie. De tweede transfer zal rond 10.00 / 10.30 uur in de ochtend zijn.

Vrijdag 2 oktober vertrek locatie om 14.30 uur naar luchthaven Faro voor de avondvluchten die vanaf 18.00 uur vertrekken. De tweede transfer zal  in de vroege ochtend (hoogstwaarschijnlijk al rond 4.30 uur) al vertrekken vanaf de locatie. 

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?

Neem gerust contact met ons op. Bel ons, stuur een mailtje of app even, dan hoor je snel van ons! Of lees de beoordelingen van onze gasten.

Yogavakantie boeken: tijdelijk met versoepelde voorwaarden

Wil je deze yogavakantie bijwonen? Dan vragen we je onderstaand boekingsformulier in te vullen. Omdat het nog steeds onzekere tijden zijn, willen we graag met je meedenken en daarom versoepelen wij de boekingsvoorwaarden speciaal voor nieuwe boekingen in deze yogaweek.

Als aanvulling op de algemene voorwaarden waarmee je bij boeking akkoord gaat, mag je de yogavakantie gratis omboeken naar december 2020 of maart 2021 als je vliegticket wordt geannuleerd door de luchtvaartmaatschappij en je niet een dag eerder naar Faro kunt vliegen of niet een dag later terug naar huis kunt. In dat geval boek je zelf een nacht extra in een hotel in de buurt of vlakbij de luchthaven waar we je dan naartoe brengen. Je betaalt dan alleen het eventuele verschil in pakketprijs van de nieuwe yogavakantie of je krijgt het verschil uiteraard terug als de pakketprijs lager is dan € 775,- . Wel is het belangrijk dat je zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluit, bijvoorbeeld voor het geval dat je ziek wordt en niet kunt komen. Je kunt erop rekenen dat we alle benodigde maatregelen in acht nemen tijdens de yogavakanties zolang dat nodig is.

Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een mailtje van ons met daarin de bevestiging en aanvullende informatie, onder andere over de luchthaventransfers en de aanbetaling. Check voor de zekerheid even of onze mail niet in je map met ongewenste mail is terechtgekomen. Heb je eerder vragen? Bel of mail ons gerust!

Yogavakantie 26 september t/m 2 oktober 2020

Welke beschikbare kamer wil je boeken?

Algemene voorwaarden

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial