Beoordelingen van onze gasten

Een week lang genieten van de gastvrijheid van Anouk en Dennis op een mooie plek in Portugal. De yogalessen hebben een fijne opbouw. Gezellige gesprekken tijdens de door Dennis bereidde maaltijden. Naast de yogalessen kun je lekker naar de zee fietsen, is er een leuke trip naar Tavira en een wandeling georganiseerd. Niets moet, alles mag! Een aanrader!
Marieke

Ik heb een heerlijke week in Portugal gehad bij Anouk en Dennis.  Alles was perfect: de plek, de yoga lessen, het eten en ook het weer! Ik was vanaf dag 1 eigenlijk al ontspannen. Anouk en Dennis hebben een heerlijke plek gevonden in de Algarve en de kleinschalige aanpak maakt dat je je meteen op je gemak voelt. Het programma is perfect in balans en de yoga lessen erg prettig. Ook in deze tijden van corona voelde ik  me erg fijn, de tafel werd steeds gedekt met voldoende afstand tussen iedereen, bij de lessen was er genoeg plek en waar mogelijk deden we alles in de buitenlucht.  Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Joyce

Wat een super vakantie was dit! Ik heb van alles genoten:  de yogalessen, het eten, de omgeving, de massage. Je wordt door Anouk en Dennis heerlijk  in de watten gelegd; ik ging dan ook volkomen ontspannen weer naar huis.  (Ik had overigens nog nauwelijks ervaring met yoga, maar de lessen waren door de goede uitleg van Anouk prima te doen). Wij waren de eerste “coronagroep”;  we deden bijna alles buiten er is in en om het huis voldoende ruimte om op afstand van elkaar de lessen te volgen.
Anna

Wat een heerlijke week was dat in Portugal! Op de eerste plaats door de geweldige gastvrijheid en verzorging door Anouk en Dennis. Zij zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt en zijn heel attent. Anouk is de belichaming van de yoga en brengt het op een natuurlijke wijze en voor elk op zijn/haar niveau. Fijn ook yoga buiten en op het strand! Dat was genieten. De maaltijden van Dennis waren overheerlijk, vers bereid en heel gevarieerd. Genoten ook van de stiltewandelingen en het bezoek aan Sevilla. Goede balans tussen het programma en de rust. Een topvakantie!
Sandra 

Deze yogavakantie kan ik zeker aanbevelen! Anouk en Dennis zijn lieve warme mensen. Het eten was heerlijk en aangepast op allergieën. Ook de yogalessen waren erg fijn, zeker als de temperatuur het toeliet dit buiten te doen. De les op het strand was heerlijk met het geluid van de zee op de achtergrond. Ook was er voldoende gelegenheid om zelf de omgeving te verkennen (en schelpen te vinden). Ik heb een topweek gehad!
Miranda 

Het was volop genieten tijdens de kerstyogaweek in mooi Portugal bij Anouk & Dennis. Een warm en ontspannen stel! Voor mij was het een aangename kennismaking met Yoga, waarbij de lessen door Anouk op een heel kundige en prettige wijze werden gegeven. Niks geen zweverigheid, waardoor ik het heel fijn vond. Dennis verzorgde heerlijke, gezonde en afwisselende maaltijden. Super deze verzorging. Naast de yoga is er tijd om lekker je eigen ding te doen. Wandelen, fietsen, zwemmen, lezen- wat je zelf wil. Met veel plezier denk ik terug aan deze mooie week. Ik zeg: zeker boeken!
Geertje 

Ik ben heel enthousiast over het aangeboden programma. Heb er echt van genoten en vond de ruimte die een ieder had wat betreft de invulling van vrije tijd heerlijk. Ik moet erbij zeggen dat het groepje van zes ook heel gezellig met elkaar om ging, wat ook zeker jullie verdienste was. Ook de vorm van yoga was aantrekkelijk. Als het mij gegeven is kom ik graag nog eens terug.
Gerda 
Als je van yoga houdt en jezelf echt wilt laten verwennen ben je zeker aan het goede adres bij gastvrije en hartelijke hosts Anouk en Dennis van Alegria Yogavakanties! Vanaf het begin tot het eind word je “ontzorgd”. Van de ontvangst op vliegveld Faro tot heerlijk eten, fijne yogalessen afgewisseld met leuke activiteiten in een mooie villa met prachtige tuin en zwembad! Ik heb met volle teugen genoten!! Muito obrigada. 
(ook namens Marie-Christine) Shusila
Anouk en Dennis laten je ervaren en genieten van een onbekommerde geheel verzorgde yogaweek op een mooi rustig en landelijk plekje niet ver van het strand. De 3 gezonde en smaakvolle maaltijden per dag zijn inclusief en zijn afwisselend, ook met plaatselijke lekkernijen. Evenals o.a. de stiltewandeling en andere activiteiten zijn inbegrepen. Het verblijf is in een prachtige ruime villa met mooi uitzicht en grote tuin en zwembad, waar ook de yoga gegeven wordt, heerlijk in de openlucht. En een prachtige ervaring is ook yoga aan het strand. De yogalessen zijn heel afwisselend en voor iedereen geschikt en met veel zorg, rust en kennis gegeven. De heerlijke massage van Dennis en de tussenliggende activiteiten maken de week echt compleet om geheel hersteld en opgeladen weer terug te keren. Anouk en Dennis vullen elkaar heel mooi aan en dat wat ze doen, doen ze vanuit een warm hart en met compassie en zorg en niet te vergeten humor. Je voelt je echt helemaal verwend!
Anne 

Mijn yogavakantie bij Anouk en Dennis was écht een cadeau aan mezelf. Alles is van a tot z verzorgd, het programma veelzijdig en de yoga onder de Portugese zon een ware weldaad voor lichaam en geest (zelfs voor een beginnend yogi als ik). Als je op zoek bent naar dat ultieme vakantiegevoel (lees: veel buiten zijn, bewegen, je echt ontspannen voelen, gemasseerd worden, leuke mensen leren kennen en de keuze hebben je terug te trekken als je daar behoefte aan hebt), dan boek je gewoon bij Alegria. Punt 😉  
Nikki 

De yogavakantie bij  gastvrouw en gastheer Anouk en Dennis hebben wij als geweldig ervaren. Het was nieuw voor ons,  maar het kon niet beter! De yoga is heerlijk. Meestal buiten, dat was fijn. Veel persoonlijke aandacht en aandacht voor blessures en hoe hiermee om te gaan.  Heel prettig. De locatie in een mooie villa met zwembad en tuin  was prachtig. Fijne afwisseling tussen activiteiten en rust.  Veel ruimte om zelf tijd in te delen of zelf iets te ondernemen. Qua eten en drinken was het top geregeld! Vers,  lekker en elke keer iets nieuws.  Ook met diëten/ allergieën werd er heel goed omgegaan. Kortom: geweldig! Bedankt Anouk en Dennis, wij komen zeker terug!
Johan en Ellen 
Wat een heerlijke week! Een mooie plek met mooie mensen. Heerlijk om een week lang 2x per dag aan yoga te doen. Anouk geeft fijne lessen, waarbij ze goed aansluit op het niveau van de deelnemers. Afwisselend hatha en yin in elke les. En dan ook nog 2x een yoga nidra les! En daarnaast heerlijk gegeten. Chef Dennis en zijn hulptroepen schuiven elke avond weer een hele smaakvolle en gezonde maaltijd op tafel. Terwijl de wind door de palmbladen ruist en de sterren aan de hemel staan, is het genieten van het lekkere eten en een glaasje wijn. In het programma is genoeg tijd om eigen activiteiten te ondernemen: op de fiets naar een dorpje in de buurt of naar een van de prachtige stranden (Cacela Velha!!!) Muito obrigada!
Clara 

Voor het eerst alleen op vakantie geweest en ik had me geen betere vakantie kunnen wensen! Mooie locatie, lekker eten, fijne lessen, ontspannende massage, leuke uitstapjes en een heel gezellige groep. Er is goed voor me gezorgd en ik ben helemaal ‘zen’ naar huis gegaan. Ik ga graag nog eens terug!
Sandy 

Ik heb genoten van een heerlijke yoga week bij Anouk en Dennis. Wat een lieve warme mensen. Persoonlijke aandacht voor elke gast, heeeeeerlijk eten.  Een fijn ruim, schoon huis met een heerlijk zwembad en een tuin met privacy. Je wordt opgehaald en gebracht van het vliegveld/bussation, er zijn fietsen die je kunt gebruiken als je erop uit wilt. Maar als je b.v. naar het prachtige dichtbij gelegen strandje gebracht wilt worden, is dat ook geen probleem. Kortom een complete verzorging. En dat met dagelijkse zonneschijn en heerlijke zomerse temperaturen. Echt een vakantie om tot rust te komen. De fijne energie van Anouk en Dennis straalt af op de gasten. Iedereen kon zichzelf zijn. Het uitje naar de zoutbaden is heel bijzonder en de stiltewandeling biedt je de gelegenheid een extra stukje van de omgeving te zien en te ervaren in stilte. En dan de yogalessen van Anouk, daar kwam ik toch ook voor … Anouk heeft een rustige opbouw in haar lessen, dagelijks krijg je andere lessen. Echt fijne lessen waarbij bleek dat Anouk wist waar ze het over had. Dat yoga veel meer is dan alleen fysieke houdingen. Rustig je lichaam opwarmen, allerlei verschillende asanas doen en afsluiten met een eindontspanning. Fijne meditaties en 2 x yoga nidra. Anouk bleef bij zichzelf en liet ook elke deelnemer zijn wie hij/zij was.  Mijn oprechte complimenten aan Anouk. En dan bij Dennis even volledig de tijd vergeten tijdens een heerlijk massage, met op de achtergrond mooie mantramuziek. Bedankt Anouk en Dennis voor een onvergetelijke yogaweek in Portugal, echt een aanrader. 
Anja 

Ik ben helemaal verfrist in geest en lichaam teruggekomen dus voor mij persoonlijk was het top! 
Inge 

Het was een heerlijke week met 2 keer per dag en soms 3 keer yoga. Stiltewandeling, eten, yoga op het strand. Dennis en Anouk zijn gastvrije en lieve mensen die enorm hun best doen het iedereen naar de zin te maken en het voelt fijn om in hun aanwezigheid te zijn. Anouk geeft laagdrempelig yogales voor alle niveau’s. Dennis geeft een  ontspannende massage. Kortom we hebben een heerlijke week gehad en ook fijn dat het een kleine groep gezellige mensen waren. Het zwembad is ook heerlijk. 
Cleo 

Afgelopen zondag ben ik terug gekeerd van mijn aller eerste yoga vakantie en wel bij Anouk en Dennis. Ze hebben alles in het werk gesteld om er een ontspannen, gezellige, lekkere vakantie van te maken, waarbij niets moet en alles mag. De yoga werd verzorgd door Anouk. Ze is een ontzettend goede instructrice, die weet waar ze het over heeft. Haar lessen waren heel fijn en er zat een goede opbouw in. Dennis zorgde met name voor het eten en de heerlijk, kundige massage. Het verblijf en de omgeving zijn ook erg mooi. Naast de yogalessen, welke 2 tot 3x per dag plaats vinden, was er ook ruimte om te chillen in de hangmat, een boek te lezen, de fiets te pakken naar het dorp of het strand, of om gewoon even helemaal niets te doen.  Het programma stond ook niet compleet vast, waardoor er ruimte was voor eigen inbreng of om te anticiperen op de weersomstandigheden. De yoga op het strand was onvergetelijk. Mocht je nog twijfelen, bel dan gewoon even met ze.  Het zijn beide mooie, hartelijke mensen, die je weten te waarderen om wie je bent. Ik ga zeker nog eens mee.
Hilke  

Wat een fijne week hebben we gehad! Gezellig, relaxed, actief en ontspannend. Hoogtepunten zijn wat mij betreft de yoga & meditatie op het strand, de Bacalhau van de buurvrouw, het Paasontbijt, de massage en bovenal de ontspanning en het plezier met elkaar en de gastvrijheid van Anouk en Dennis. 
Marjolijn 

Afgelopen april ben ik op yogavakantie geweest bij Anouk en Dennis in Portugal en heb ik een heerlijke, gezellige en ontspannende week gehad! Ik heb er echt van genoten. Gedurende de week waren er fijne yogalessen van Anouk met een goede opbouw, veel variatie in de houdingen en bovenal een heerlijke sfeer. Dennis zorgde voor lekkere, verse maaltijden en zijn massages waren het kersje op de taart. Samen zorgden ze ervoor dat alles perfect verzorgd was. Een echte aanrader dus! 
Hèlen 

In april was ik een week te gast bij Anouk en Dennis, en wat was dat zalig. Hele fijne yogalessen, op de meest prachtige plekken: in een prieeltje, aan het zwembad of het strand. Met de zon en een zeebries op je huid krijgen de oefeningen een extra dimensie. Anouk geeft heel prettig en vaardig les, met aandacht en zorg voor haar deelnemers. Ze helpt je verder waar je dat wilt (want niets moet en alles mag). En dat in een hele ontspannen sfeer, terwijl je ondertussen wel echt aan de slag bent met je lichaam. Na deze week kwam ik sterker en leniger weer thuis. Maar vooral ook meer uitgerust en ontspannen. Want je wordt volledig in de watten gelegd: van de massages en maaltijden van Dennis tot de zoutbaden en de fietstochtjes. Ik heb er enorm van genoten, juist omdat je je als deelnemer helemaal nergens druk om hoeft te maken. Het was voor herhaling vatbaar en ik gun iedereen een weekje bij Alegria Yogavakanties.
Sigrid 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial