Contact

Zelf een yogavakantie in Portugal organiseren?

Ben je met een eigen groep van minimaal vier en maximaal zes mensen en wil je graag samen op yogavakantie? Dat kan! Wij organiseren dan een privé-retraite op een prachtige locatie in het oosten van de Algarve. Bijvoorbeeld met een groep vrienden, vriendinnen, collega’s of familie die allemaal wel wat ontspanning kunnen gebruiken. Van een weekend tot een week in deze mooie villa op zo’n vier kilometer van een breed zandstrand.

Laat ons weten wat je wensen zijn, dan stellen we graag een gevarieerd en betaalbaar programma voor. Een yogavakantie is op elk moment van het jaar mogelijk. Ook bieden we arrangementen aan in combinatie met wandel- en of fietstochten onder leiding van een ervaren gids.

Leuk dat je belangstelling hebt voor een kleinschalige yogavakantie in Portugal. Heb je een vraag, wil je iets overleggen of gewoon even horen wie wij zijn?

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Mail, bel, app of stuur een berichtje via Facebook. We denken graag met je mee en er is weinig dat niet mogelijk is!

info@alegriayogavakanties.nl

(+31) 6 – 36148364 of (+31) 6 – 18411013