Yogavakanties Algarve – Portugal

Laagdrempelig én compleet verzorgd

Hou je van yoga of ben je er nieuwsgierig naar? En ben je toe aan echt een week voor jezelf waarin niks moet? Een yoga vakantie aan de mooie zuidkust van Portugal is een perfecte manier om de drukte thuis even achter je te laten maar ook om extra aandacht aan je lichaam en je gezondheid te geven.

Dagenlang tijd voor verstilling, rust, warmte en mooie natuur om je heen. Iets dat thuis maar moeilijk kan of zelfs onmogelijk lijkt. Tijdens onze yogavakanties ben je onze gast. Je hoeft niks te regelen of te organiseren, want alles is compleet verzorgd. Zo kom je echt even uit de dagelijkse ren- en vliegstand. Elke dag heeft een programma met veel ruimte voor vrije tijd. De groep is bewust erg klein, niet meer dan zes deelnemers.

Is zo’n yoga vakantie iets voor jou? Zeker weten dat je stralend, volop inspiratie, een leeg hoofd en een mooie ervaring rijker weer naar huis gaat!

De omgeving

Het landschap in het oosten van de Algarve kent een grote variatie. En niet onbelangrijk; van massatoerisme is hier geen sprake. Wel vind je hier adembenemende lagunes, sfeervolle vissersdorpjes, langgerekte stranden en een heuvelachtig binnenland met schilderachtige witte huisjes.

Wil je graag meer van de omgeving ontdekken? Dan hebben wij natuurlijk de leukste tips voor je. Zo is een boottochtje met de ferry naar het eiland ‘Ilha da Culatra’ of ‘Ilha de Tavira’ een aanrader. Een uitje dat je kunt combineren met een bezoek aan de stad Tavira met haar mooie gebouwen, vele kerken, prachtige parken en leuke winkeltjes.