Yogavakanties Algarve – Portugal 2023 – 2024

Yogavakantie Villa Eden tuin

Yogaweek Portugal: compleet verzorgd

Hou je van yoga of ben je er nieuwsgierig naar? Een yoga vakantie aan de mooie zuidkust van Portugal bestaat uit Yoga & Vakantie en is een perfecte manier om de drukte thuis even achter je te laten maar ook om extra aandacht aan je lichaam en je gezondheid te geven.

Dagenlang tijd voor verstilling, rust, warmte en mooie natuur om je heen. Iets dat thuis maar moeilijk kan of zelfs onmogelijk lijkt. Tijdens onze yogavakanties ben je onze gast in deze vrijstaande villa. Je hoeft niks te regelen of te organiseren, want alles is compleet verzorgd. Zo kom je echt even uit de dagelijkse ren- en vliegstand. Elke dag heeft een programma met veel ruimte voor vrije tijd. De groep is bewust erg klein, niet meer dan zeven deelnemers.

Onze yogavakanties zijn voor iedereen en alle lessen worden in het Nederlands gegeven. Voel je welkom ook van harte welkom als je begint met yoga.
Is zo’n yoga vakantie iets voor jou? Zeker weten dat je stralend, volop inspiratie, een leeg hoofd en een mooie ervaring rijker weer naar huis gaat!

Alle yogavakanties in Portugal 2023 en 2024:

* 8 t/m 14 oktober = AL VOLGEBOEKT

* Special Oud & Nieuw van donderdag 28 december 2023 t/m woensdag 3 januari 2024 = MET VERTREKGARANTIE

2024

* Yogavakantie   21 t/m 27 maart

* Yogavakantie  18 t/m 24 april

* Yogavakantie  5 t/m 11 mei

* Yogavakantie  26 mei t/m 1 juni

De data van de yogavakanties in september en oktober 2024 zijn bekend in december.

Stuur ons een mailtje of een app (0031-6-36148364) als je op de hoogte wilt worden gehouden of op de wachtlijst wil komen voor een yogavakantie die al volgeboekt is. Via de homepage kun je je inschrijven voor onze maandelijkse Alegria-nieuwsbrief. Volg ons ook op Facebook en Instagram. Voel je welkom!

Een prive yogavakantie of een bedrijfsuitje organiseren?
Ben je met maximaal 7 personen en wil je met je eigen groep op yogavakantie? Wij organiseren het hele jaar door ook prive-yogavakanties. Bijvoorbeeld voor vriendinnen, collega’s of een ander gezelschap die toe is aan een ontspannen week met yoga, leuke activiteiten, massage en heerlijk eten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te nemen!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial