fbpx

Wie zijn wij

Anouk & Dennis

Wij zijn een ondernemend, gelukkig, ruimdenkend en rustig stel van 37 en 44 jaar uit de omgeving van Nijmegen. Sinds 2005 zijn we samen en reizen we regelmatig de wereld over en genieten we van elkaar, lieve familie en fijne vrienden. Ook hadden we daarnaast allebei een leuke baan. Anouk als marketeer en Dennis als ambulant begeleider voor jongeren met een beperking.

De Portugese droom

Toch misten we iets. In 2018 besloten we dat het ‘anders’ moest kunnen. Zonder de haast en de onrust die we in Nederland voelden. Maar juist meer tijd en aandacht voor elkaar en leven in een rustiger tempo met meer vrijheid en natuur om ons heen. Meer met minder dus. Een hele spannende sprong in het diepe, maar eentje die we vol vertrouwen hebben genomen. Een ding was zeker, Portugal is de plek waar we het liefst zijn. En die we graag willen delen.

Onze yogavakanties

Met het aanbieden van yogavakanties komt alles wat we enorm leuk vinden op een mooie manier samen. Allebei houden we van persoonlijk contact met mensen en zorgen we graag dat iedereen het geweldig goed naar de zin heeft. Verder zorgt Dennis voor heerlijke maaltijden en geeft hij de ontspanningsmassages. Anouk deelt haar liefde voor yoga en regelt met plezier de boekingen en planningen. Beiden zijn we natuurlijk de hele yogavakantie in de villa aanwezig.

Tijdens onze yogavakantie heb je alle ruimte en vrijheid. Om te genieten van de rust en jouw welverdiende tijd in Portugal, maar juist ook om jezelf te zijn. Dan is niet alleen het effect voor jou als deelnemer het grootst maar bovendien is iedereen als mens dan op z’n mooist. Onze missie is om kleinschalige yogavakanties aan te bieden waar iedereen zich welkom, gehoord en gezien voelt. Toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar rust, lekker eten, yoga, leuke mensen en mooie natuur binnen handbereik. De sfeer die we willen creëren is positief, respectvol, persoonlijk en gewoon gezellig.

Alegria

Alegria betekent ‘vreugde’ of ‘blijdschap’ in het Portugees. Het is niet zomaar de naam van onze yogavakanties. Dankzij de rust en de ruimte in het oosten van de Algarve, is dit de perfecte plek om op te laden en de vreugde (weer) te voelen. We verwelkomen iedereen die een fijne yogavakantie wil beleven. Gewoon jezelf kunnen zijn, ook in een groep mensen die je nog niet kent, dat vinden wij heel belangrijk. We zien je graag op de mooie locatie in het authentieke deel van de Algarve. 

Voel je welkom

Het lijkt ons prachtig als we samen met onze gasten de effecten en de energie van yoga gaan ervaren in de mooie Algarve. Ook als je nog nooit yoga hebt gedaan kun je meteen meedoen. Dat vinden we juist leuk; een gemixte groep van jong en ouder, met en zonder yoga-ervaring. We verwelkomen je graag tijdens een van onze yogavakanties in Portugal!

Alegria yogavakanties is ook te vinden op Yogavakanties – Bijzonder Portugal

Vragen?

Heb je nog vragen? Die beantwoorden we natuurlijk graag. Je kunt ook altijd even bellen om iets te overleggen of gewoon om even te horen wie wij zijn 🙂