Yogavakantie KerstSpecial Portugal 2022

donderdag 22 t/m woensdag 28 december 

 

strandyoga Portugal yogavakantie
Yogavakantie Villa Eden tuin

Het einde van het jaar is een ideaal moment om je rust te pakken en tijd voor jezelf te nemen. Hoe voel je je nu, wat kun je afsluiten en wat vraagt je aandacht in het nieuwe jaar? Maar het kan ook een periode zijn die druk, vermoeiend en overweldigend is.  Tenminste, als je in Nederland blijft … Daarom deze compleet verzorgde KERST Special van donderdag 22 t/m woensdag 28 december in het zuiden van Portugal! En om de week een feestelijk tintje te geven, maken we ook een geweldige dagtrip naar de Spaanse stad Sevilla. 

Op dit moment zijn er nog 5 plaatsen van de 7 vrij. Ook  eenpersoonskamers voor extra privacy. Voel je welkom!
Als je belangstelling hebt voor deze yogavakantie, wil je ons dan informeren? Dan kunnen wij inschatten of er in totaal 5 deelnemers zijn (minimaal aantal voor deze yogavakantie). Uiterlijk 10 december weten we dan of het door kan gaan.

Extra zekerheid: nog steeds bieden we flexibele omboek- of annuleringsvoorwaarden.   Stel dat Portugal en/of Nederland nieuwe maatregelen nemen ivm Corona, die er toe leiden dat de yogavakantie niet door kan gaan, mag je 1x omboeken naar 2023 of gratis annuleren min de boekingskosten a € 14,50 per boeking. Als het reisadvies voor de Algarve, dat de Nederlandse overheid uitgeeft, 2 weken voor vertrek op oranje komt te staan, dan zal de yogavakantie ook niet doorgaan. Ook dan kun je omboeken. 

Het programma

Voor deze week hebben we een gevarieerd en ontspannen programma samengesteld. Natuurlijk ben je vrij om een yogales, activiteit of maaltijd over te slaan als je dat wilt. Het belangrijkste is dat jij tot rust komt en een fijne week hebt. Mocht het nodig zijn vanwege het weer of als andere omstandigheden daarom vragen, dan kan het zijn dat we een keer wat moeten aanpassen in het programma. De ontspanningsmassage die iedereen krijgt, plannen we bij aankomst in.

* Dag 1 Aankomstdag
Op de dag van aankomst is er een transfer vanaf de luchthaven in Faro naar de locatie om 12.00 uur Portugese tijd. Vanuit Faro is het ongeveer een uurtje rijden naar de vrijstaande villa in de buurt van het dorpje Vila Nova de Cacela. Als je aankomt staat er een welkomstdrankje klaar en een lunch. Daarna kun je lekker relaxen in de tuin, met een boekje in de hangmat gaan liggen of al een verkennende wandeling door de omgeving maken. Aan het einde van de middag kun je de eerste yogales bijwonen en rond 19.30 uur staat het diner klaar.

* Dag 2
Rustig wakker worden met een kopje thee of koffie en vers fruit. Daarna rollen we de yogamatten uit. Na de yogales staat er een ontbijt klaar en daarna worden er massages gegeven. Na de lunch vertrekken we naar het strand voor nog een yogales. Afhankelijk van het getij en de wind, vindt deze les op het strand of in de duinen plaats. ‘s Avonds sluiten we deze dag af met een diner waarbij onze Portugese buurvrouw haar lokale visschotel maakt. Eet je geen vis? Geef dit bij je boeking even door, dan staat er iets anders lekkers voor je klaar.

* Dag 3 
Vandaag starten we de dag weer rond 8.15 uur met een volledig ontbijt, zoveel mogelijk in stilte. Daarna vertrekken we voor een prachtige stiltewandeling naar een natuurgebied op zo’n 20 minuutjes rijden. ‘s Middags serveren we een lekkere lunch en later op de middag is er een Yin-Yogales. Na het diner staat er nog een Yoga Nidra-sessie op het programma om de dag helemaal ontspannen af te sluiten.

* Dag 4 – 1e Kerstdag –
Deze dag begint met yoga! Om 8.15 uur staat er eerst vers fruit en thee of koffie voor je klaar. Dan volgt de yogales en rond het middaguur mag je aanschuiven voor de Kerstbrunch. We sluiten deze middag vervolgens af met een Yin-Yogales. ‘s Avonds staat er voor de liefhebbers nog een lichte maaltijd op tafel en kun je daarna bij de open haard genieten.

* Dag 5 – Uitje Sevilla –
Vroeg uit de veren zodat we een lekker lange dag hebben in de schitterende stad Sevilla. Na het ontbijt om 7.30 uur vertrekken we voor een onvergetelijk uitstapje. Als je wil maak je een lunchpakketje. Rond 11.30 uur Spaanse tijd (het is in Portugal een uur vroeger dan in Spanje en Nederland) wordt je door ons afgezet in het centrum van de stad. Slenter door het historische centrum met de mooie pleinen en de gezellige terrasjes. Bezoek ook het Koninklijke paleis en geniet op het bekendste plein van de stad, de Plaza de España, van de indrukwekkende bouwstijl met de Andalusische tegeltjes. De lunch en het diner zijn in Sevilla op eigen kosten en gelegenheid. Rond de klok van 21.00 (Spaanse tijd) verzamelen we weer in het centrum en vertrekken we terug naar de villa, waar we rond 22.00 uur Portugese tijd weer zullen arriveren.

* Dag 6   
Vandaag kun je uitslapen of alvast een ochtendwandeling gaan maken. Het ontbijt staat klaar om 9.30 uur. Daarna zijn er massages en vertrekt er ook een strandshuttle voor de liefhebbers. Die shuttle brengt je weer terug naar de villa voor een latere lunch rond 14.30 uur. De extra lange yogales aan het einde van de middag heeft als afsluiter een Yoga Nidra-sessie.

* Dag 7  Vertrekdag
Aan alles komt een eind … Maar voordat we afscheid nemen en de transfer om 13.30 uur naar het vliegveld op Faro vertrekt, is er eerst nog een afsluitende yogales en natuurlijk een lekker ontbijt.

Kleinschalig, huiselijk en persoonlijk

Wij geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep. Tijdens deze yogavakantie verwelkomen wij daarom maximaal 7 deelnemers. Deze yogavakantie gaat door bij minimaal vijf deelnemers.

Ook is ons kleine, lieve hondje Bodhi aanwezig in de villa. Het grootste deel van de tijd zit ‘ie lekker buiten en af en toe is hij binnen, maar hij komt niet in de kamers of de keuken. Hij is dol op wandelen en spelen, dus wie dat leuk vindt kan lekker met hem op pad. 

De kosten

Het tarief voor deze compleet verzorgde week bedraagt € 999,- per persoon. Hiervoor overnacht je zes nachten in de villa en zijn de maaltijden & drankjes, alle yogalessen, de ontspanningsmassage, een stiltewandeling en het uitstapje naar de Spaanse stad Sevilla inbegrepen (lunch en diner in Sevilla wel voor eigen rekening). Ook de luchthaventransfers van en naar het vliegveld van Faro verzorgen wij op aangegeven tijden. De prijs is exclusief het vliegticket naar Faro, een reis-en annuleringsverzekering, het eten en drinken in Sevilla en je persoonlijke uitgaven.

Wil je een kamer voor jezelf? Dat kan. Je kunt dan kiezen uit 3 mogelijkheden:
* Een eigen kamer met een gedeelde badkamer op de gang. Daar betaal je een toeslag van € 185,- voor per persoon per week.
* Er is ook een Ensuite kamer beschikbaar met een eigen badkamer op de kamer. De toeslag voor deze kamer is € 250,- per persoon per week.
* Daarnaast is er de Ensuite Deluxe kamer. Boek je deze kamer alleen, dan betaal je daar een totale toeslag voor van € 285,- per week.

Luchthaventransfers

De luchthaventransfers zijn onderdeel van het pakket. Zowel op de dag van aankomst als de dag van vertrek rijden wij voor een transfer naar de luchthaven in Faro.

Transfer op donderdag 22 december: 12.00 uur (Portugese tijd) vanaf luchthaven Faro naar de locatie

Transfer op woensdag 28 december : 13.30 uur vanaf de locatie naar luchthaven Faro

Mochten deze tijden niet aansluiten op de vluchten van je voorkeur, dan zijn er meerdere mogelijkheden:

* Je kunt wachten op Faro-strand, dat ligt dichtbij de luchthaven en is goed bereikbaar met de bus. Daar zijn verschillende barretjes en strandtenten en je kunt er mooi wandelen. Op de luchthaven zijn bagage-kluizen die je kunt huren.

* Je reist op eigen gelegenheid met het openbaar vervoer van Faro naar Vila Nova de Cacela. Vanaf de luchthaven pak je de bus die je in ongeveeer 20 minuten in het centrum van Faro afzet. Daar gaat de trein die je in een uurtje naar vila Nova de Cacela brengt. We komen je dan ophalen op het treinstation dat op 5 kilometer van de locatie ligt.

* Je komt een dag eerder aan in Faro en boekt daar een accommodatie. Zowel in de stad als op Faro-strand zijn leuke hotels en b&b’s te vinden. Op donderdag 22 december kom je dan naar het vliegveld om mee te rijden met de transfer die om 12.00 uur Portugese tijd vertrekt.

* Je kunt een taxi nemen naar de locatie. De kosten daarvoor zijn ongeveer € 65,- per reis via onze vaste taxichauffeur Paulo. Als je zelf een taxi vanaf het vliegveld pakt, zijn de kosten rond de € 75,-

Je kunt op woensdag 28 december om 13.30 uur meerijden naar de luchthaven in Faro als je naderhand nog een paar dagen in Portugal wilt blijven of als je kiest voor een terugvlucht op donderdag 29 december.

Dit zijn de algemene voorwaarden waarin je onder andere leest hoe het werkt in het geval dat je je vakantie moet omboeken of annuleren. 

Garantieregeling

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Garantiestelling yogavakanties

 

Vragen, twijfels of wil je iets overleggen?
Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje, bel of app even, dan hoor je snel van ons! Ook kun je de beoordelingen van onze gasten bekijken. 

Kerst Special boeken

Om deze yogavakantie te boeken vragen we om onderstaand formulier in te vullen. Heb je een voedselallergie, neem dan eerst even contact met ons op voor overleg. Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een mailtje van ons met daarin de bevestiging en aanvullende informatie over onder andere de aanbetaling en een meeneemlijst. Check voor de zekerheid even of onze mail niet in je map met ongewenste mail is terechtgekomen.

Boekingsformulier yogavakantie 22 december t/m 28 december 2022

Welke soort kamer wil je boeken?

Algemene voorwaarden

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial